We kijken anders naar ons verleden als we er iets nieuws over leren.

Deze therapievorm, zonder inmenging van de therapeut of cliënt. pakt niet de symptomen aan maar het probleem.

Wat is Yager Code Therapie ?

We weten inmiddels dat vele symptomen ontstaan uit een opeenstapeling van emotionele en traumatische gebeurtenissen. Gedurende je verdere leven worden ze alleen maar versterkt. Tijdens een sessie met de Yager Code Therapie, sporen we de oorzaak op. De oorzaak van een probleem kan heel diep verstopt liggen in je onderbewustzijn. Maar dat is geen probleem in deze methodiek. Want laag voor laag ruimen we verbindingen op die verbonden zijn met de oorzaak. Als je je niet fijn voelt bij hypnose, is deze behandel methode iets voor jou, het is namelijk geen hypnose maar een therapievorm zonder inmenging van de therapeut of cliënt.

De Yager Code Therapie gaat ervan uit dat we rechtstreeks kunnen communiceren met het Centrum in onszelf, voor de spirituele mens is dat het Hoger bewustzijn. Deze therapie is een heel zachte vorm waarbij we oplossing en doelmatig gericht aan het werk gaan. Merkbare resultaten zijn al voelbaar bij de eerste behandeling, er is geen emotionele belasting voor de cliënt en is inzetbaar bij meerdere psychische en fysieke problemen, ook bij trauma`s.

In de sessie maken we gebruik van onderbewuste cognitieve vaardigheden die niet op een bewustzijnsniveau waargenomen kunnen worden. Hiermee is het mogelijk om conditioneringen op te sporen en deze te veranderen ( herschrijven, wijzigen). Hoe wij ons voelen en gedragen is afhankelijk wat we in ons leven meegemaakt ( geleerd ) hebben.

Wie heeft Yager CodeTherapie ontwikkeld ?

Veertig jaar geleden ontwikkelde Prof. dr. Edwin Yager Ph.D, professor aan de medische faculteit van Californië in San Diego (UCSD) een techniek waarmee hij buitengewone resultaten behaalde. Op veel uiteenlopende aandoeningen van psychische, mentale en fysieke aard.
De Yager Therapie® is een therapie vorm er vindt geen geen hypnotische inductie plaats en een diepe vorm van hypnose is hier niet nodig. Dit maakt dat de toepassing van de Yager-Code® ook geschikt is voor mensen die bijvoorbeeld vanwege geloofsovertuiging geen hypnose mogen toepassen. Daarnaast is het geschikt voor mensen waarbij een diepe hypnose niet mogelijk is. De communicatie met het hoger bewustzijn, door dr. Yager ‘Centrum’ genoemd, verloopt bij voorkeur via ideosensorische waarnemingen, waarbij in dit geval het antwoord gegeven wordt door stemgebruik van de cliënt. Systematisch worden alle delen gezocht uit het verleden die invloed hebben op de klacht of het probleem om ze vervolgens in een ander kader te plaatsen om zo te herschrijven.

Yager Code Therapie

Tijdens een sessie met de Yager Code Therapie, sporen we de oorzaak op. De oorzaak van een probleem kan heel diep verstopt liggen in je onderbewustzijn. Maar dat is geen probleem in deze methodiek. Want laag voor laag ruimen we verbindingen op die verbonden zijn met de oorzaak. Yager therapie richt zich op de oorzaak van klachten, niet op het bestrijden van symptomen. Zodra de oorzaak is aangepakt verlichten of verdwijnen zelfs de klachten. Zie het als het wieden van onkruid, met wortel en tak. Als ook de wortel verwijderd is, komt het onkruid niet meer terug. De Yager Therapie gaat ervan uit dat we rechtstreeks kunnen communiceren met het Centrum in onszelf, voor de spirituele mens is dat het Hoger bewustzijn. Deze therapie is een heel zachte vorm waarbij we oplossing en doelmatig gericht aan het werk gaan. Merkbare resultaten zijn al voelbaar bij de eerste behandeling, er is geen emotionele belasting voor de cliënt en is inzetbaar bij meerdere psychische en fysieke problemen, ook bij trauma`s.

In de sessie maken we gebruik van onderbewuste cognitieve vaardigheden die niet op een bewustzijnsniveau waargenomen kunnen worden. Hiermee is het mogelijk om conditioneringen op te sporen en deze te veranderen ( herschrijven, wijzigen). Hoe wij ons voelen en gedragen is afhankelijk wat we in ons leven meegemaakt ( geleerd ) hebben..

Yager Code Therapie is goed inzetbaar bij kinderen vanaf 7 jaar bijvoorbeeld bij ADHD & Hooikoorts.
Note: Bij Yager Code Therapie is het de bedoeling dat je de therapie afmaakt, daardoor zijn er minimaal twee sessies nodig.

Tarief :

Volwassenen

Twee Yager Code Therapie Sessies van 2 – 2,5 uur € 390,00

Drie Yager Code Therapie Sessies van 2 – 2,5 uur   € 545,00

Tarief :

Kinderen vanaf 7 – 18 jaar

Een Yager Code Therapie Sessie van 60 – 90 min € 150,00

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Tijdens de Yager Code Therapie Sessie

In de sessie maken we gebruik van onderbewuste cognitieve vaardigheden die niet op een bewustzijnsniveau waargenomen kunnen worden. Hiermee is het mogelijk om conditioneringen op te sporen en deze te veranderen ( herschrijven, wijzigen). Hoe wij ons voelen en gedragen is afhankelijk wat we in ons leven meegemaakt ( geleerd ) hebben. Zodra de oorzaak is aangepakt verlichten of verdwijnen zelfs de klachten. Zie het als het wieden van onkruid, met wortel en tak. Als ook de wortel verwijderd is, komt het onkruid niet meer terug.

Wat levert een Yager Code Sessie op?

Loslaten & Integratie

* Loslaten van ingesleten denkpatronen
* Loslaten van lichamelijke klachten
* Integratie van jezelf in jouw leven

Kennis & Verduidelijking

* Kennis over jezelf als mens
* Je krijgt een ander Leven
* Je voelt dat je weer een Toekomst voor jou is

Antwoorden & Verbinding

* Verbinding met jou Leven
* Meer Tevredenheid en Rust

* Wie jij mag zijn…

 

Praktisch

De Kosten:

Volwassen

Twee Yager Code Therapie Sessies van 2 – 2,5 uur € 390,00

Drie Yager Code Therapie Sessies van 2 – 2,5 uur   € 545,00

Kinderen vanaf 7-18 jaar

Een Yager Code Therapie Sessie van 60 – 90 min € 150,00

Je kunt betalen per pin, betaalverzoek of contant in de praktijk.
Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

De Yager Code Therapie Sessies vinden plaats bij Para Centrum de Roos (Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam) betaald parkeren. 

Veelgestelde vragen

Een Yager Code Therapie Sessie is dat wat voor mij?

Ik snap dat je nieuwsgierig bent maar je weet niet wat je erbij moet voelen bij zo`n sessie, we kunnen even een korte intake doen om te overleggen. Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

 

Waarom een Yager Code Therapie Sessie?

In een Yager Code Therapie sessie wordt er optimaal gewerkt vanuit de Innerlijke wijsheid op Holistische wijze, bij een holistische benadering gaan we ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam en Geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Een ziekte bijvoorbeeld wordt niet bekeken als een puur lichamelijk verschijnsel. Achter elke klacht, symptoom of zorgvraag zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans, het is een samenwerking van meerdere factoren. Achter dat wat je voelt, ziet, denkt of op een andere manier ervaart, gaat namelijk vaak meer schuil dan op het eerste gezicht waarschijnlijk lijkt. Als je vanuit een holistische visie werkt, betekent dat niets minder dan dat je naar het allesomvattende kijkt.

Hoeveel Yager Code Therapie Sessies heb ik nodig?

Yager Code Therapie moet je afmaken , dus minimaal 2 sessies zijn nodig, zodat je er het maximale uit kan halen zodat je je leven kunt veranderen op een positieve manier.

Wat anderen zeggen:

Interesse in een Yager Code Therape Sessie?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.