Ingrijpende gebeurtenis achter de rug?

Hypnose helpt je om trauma’s op een liefdevolle manier te helen. We gaan terug naar gebeurtenissen in dit leven, naar je geboorte, of naar een vorig leven.
Meer over HypnoseAfspraak maken Hypnose Sessie

Heb je een ingrijpende gebeurtenis achter de rug en blijft dat je maar achtervolgen in je dagelijks leven?

Trauma’s zijn er groot en klein. Iedereen maakt ze mee. Wellicht heb je recent iets meegemaakt, maar lukt het je niet om je leven weer op te pakken, zoals een auto ongeluk, een scheiding of een vervelende situatie op het werk. Misschien heb je last van een trauma vanuit je jeugd terug zoals misbruik, pesten, een overlijden of iets anders. Trauma’s kunnen nog verder terug gaan, zoals tijdens je geboorte, of zelfs in een vorig leven.

Tijd om op een diepere laag te kijken naar wat er echt speelt, in je onderbewustzijn.

Met hypnose gaan we naar de kern van de traumatische gebeurtenis, zodat we die op een liefdevolle en zachte manier kunnen verwerken.

Trauma’s verwerken uit dit leven

Iedereen maakt ingrijpende gebeurtenissen mee in zijn of haar leven. Maar wat als een gebeurtenis zo ingrijpend was, dat je er nu in je dagelijkse leven nog steeds last van hebt? Grote kans dat je er al over gepraat hebt en dat je al verschillende hulpverleners gezien hebt, maar dat het misschien niet voldoende geholpen heeft.

Dat zou kunnen komen omdat je geprobeerd hebt om de gebeurtenis te verwerken op bewust niveau, terwijl je je onderbewustzijn nog steeds alarmbellen laat afgaan als er iets getriggerd wordt rondom die gebeurtenis.

Hypnose helpt je om terug te gaan naar de ingrijpende gebeurtenis, en om die samen te verwerken. Omdat in hypnose het bewustzijn verlaagd is, is het kritisch denkend brein op de achtergrond en is er dus meer ruimte voor je onderbewuste gedachten. Ik combineer hierbij verschillende traumaverwerkingstechnieken, zoals EMDR.

Soms is het bekijken van de gebeurtenis door de ogen van nu al genoeg voor heling. Omdat de problematiek waarmee wordt gewerkt vaak al heel lang bij je is, kan de sessie heftige (vaak bevrijdende) emoties oproepen.

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1

Geboortetrauma verwerken

Wist je dat je geboorte een belangrijke blauwdruk is voor de rest van je leven? Dat zelfs de conceptie en de periode in de baarmoeder al heel bepalend is? Je zit als baby letterlijk in je moeder en ervaart ook alles wat zij ervaart. Was je moeder heel gestrest tijdens de zwangerschap? Dan zal jij dat ook gevoeld hebben. Alles wat jij hebt meegemaakt tijdens de zwangerschap, is onderbewust opgeslagen in je cellen. Naast de periode in de buik, kan de geboorte onwijs heftig zijn.

Tijdens een hypnosesessie kun je je eigen geboorte en geboorteproces herbeleven. Dit kan ervoor zorgen dat belangrijke herinneringen terugkomen of dat je opeens de oorzaak ontdekt van bepaald gedrag in je huidige leven waar je zo mee worstelt.

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1

Reis naar de herinneringen van je ziel

Wellicht vraag je je soms af waarom je hier op aarde bent. Daarvoor is een zielsregressie sessie geschikt! We gaan verbinding zoeken met je ziel, en jouw zielenreis als het ware opnieuw beleven.

Door de zielsherinneringen krijg je inzicht in jouw levensweg en weet je weer wie je diep van binnen bent en hoe dat aansluit in je huidige leven. Je ziel wordt ‘blootgelegd’, puzzelstukjes vallen in elkaar. Door het overzicht van alle levens, ontdek je je rode draad door verschillende levens heen.

Een zielsregressie is niet gericht op het verwerken van een trauma. Maar doordat je vanuit een diep gevoeld, bovenpersoonlijk standpunt overzicht krijgt over karmische verbindingen en (soms) blokkades of verstrikkingen, voel je vaak een intense opluchting.

Door het grotere plaatje diep te doorvoelen, komt het kleinere in een heel ander licht te staan. Soms beseffen we ineens dat de gebeurtenissen in ons leven niet toevallig zijn. Zo wordt een Spirituele Regressie een helende spirituele reis, waarin je je spirituele bronnen en krachtplaatsen hervindt en deze opnieuw in jezelf verankert. En daarmee, ook krachtiger, meer aanwezig en meer in balans bent in het hier en nu.

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1

Aanbieding: Hypnose sessies Ziel & Regressie – 2 / € 275,-

Trauma’s verwerken uit een vorig leven

Geloof je in vorige levens? En heb je het idee dat het tijd is dat je daar nu aandacht aan geeft omdat het nodig is voor je groei in dit leven? Dan is deze sessie voor jou!

Omdat we met hypnose werken met het onderbewustzijn, kun je diep voelen naar hoe jouw vorig leven was. Soms heb je letterlijk herinneringen, soms is het slechts een gevoel.

Je voelt je waarschijnlijk niet voor niks aangetrokken tot deze sessie! Deze sessie is ook heel geschikt als je continu tegen dezelfde uitdaging blijft aanlopen, en je al heel veel gedaan hebt maar steeds vast blijft lopen. Wellicht krijg je het antwoord als we teruggaan naar een vorig leven.

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1

Reis naar de herinneringen van jou Vorige Levens

Herinneringen heb je wel eens een déjà vu die je niet kan plaatsen? Een onbekende die je toch denkt te kennen bijvoorbeeld, of een plaats die je herkende, terwijl je er nooit bent geweest? Dat zouden herinneringen uit een vorig leven kunnen zijn. Of informatie die je op een andere on(der)bewuste manier hebt opgedaan. Onverklaarbaar en bizar.

Tijdens de hypnose reis ga je terug naar een (mogelijk) vorig leven. Hierdoor kunnen emoties en gedrag in je huidige leven helder worden en je inzicht geven. Het is vaak mogelijk het moment in de moederschoot en van je geboorte opnieuw te ervaren.

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1

Aanbieding: Hypnose sessies Ziel & Regressie – 2 / € 275,00

Wat levert een traject je op bij Traumaverwerking?

Heling op een diepe laag

Je voelt je vaak letterlijk lichter na een hypnosesessie omdat je opgeslagen en weggestopte emoties kwijt bent. Ook kan het zijn dat je de boodschap en de les van een bepaalde gebeurtenis beter begrijpt, omdat je er nu anders naar kunt kijken.

Bewuster zijn

Doordat je het verleden beter begrijpt, en je dus je eigen patronen ook snapt, kun je bewust ander gedrag vertonen in het hier en nu. Daar hebben we ook aan gewerkt tijdens de sessies.

Rust

Terugkijken, om vervolgens weer vooruit te kijken, zorgt vaak voor een diepe innerlijke rust en bevrijding. Niet alleen in je hoofd, maar ook letterlijk in je lichaam omdat los gemaakt is wat nog vast zat.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer tussen een uur en de anderhalf uur en kost € 135,-. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfortabel en vermijd knellende kleding.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Rotterdam. Parkeren kan voor de deur (betaald). Je vult een intake formulier in, en als we van start gaan krijg je van tevoren een opgenomen hypnosesessie opgestuurd om thuis al te doen.

Bij mij in de praktijk mag alles er zijn! Niks is raar en je hoeft je dus ook niet te schamen. Je bent welkom met alles wat je bij je hebt. 

Veelgestelde vragen

Ik loop ook bij een huisarts of bij een specialist, kan dit samen?

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Het kan wel vaak als aanvulling worden gezien. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Werkt dit altijd?

In hoeverre het traject resultaat heeft, is deels afhankelijk van jouw inzet en jouw geloof in hypnose. Wil je echt van je verslaving af? Hypnose is een steuntje in de rug. Jij moet zelf ook de motivatie hebben om van jouw klachten af te komen. Om al kennis te maken met hypnose en de hypnose nog succesvoller te maken, krijg je van mij een thuis hypnosesessie aangeleverd via E-mail of Whatsapp. Deze ga je zeker een week voor de afspraak een keer per dag beluisteren. Zo je weet je wat je kunt verwachten als we echt aan de slag gaan.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dit is heel afhankelijk van waar je aan wil werken. Meestal merk je na één sessie al resultaat. Soms is één enkele sessie genoeg om het gewenste resultaat te behalen, er kunnen ook meerdere sessies nodig zijn. Een sessie varieert in lengte maar duurt eigenlijk nooit meer dan uur tot 1,5 uur. Indien er na vijf sessies geen merkbare verbetering is bereikt, moet worden bezien of hypnose wel het geschikte middel voor jou is of dat het misschien beter is om een andere behandeling te ondergaan. Na de hypnose sessie zullen we rustig even napraten over wat je hebt ervaren.

Heb ik nog wel controle over mezelf?

Ja, zeker! Het lijkt niet op showhypnose. Je kan alleen in hypnose gebracht worden als je het zelf echt wil. Je blijft bij je volle verstand, sterker nog, jou brein werkt 400% scherper dan in een normale toestand. Je kunt dus weglopen, kijken, bewegen, iets weigeren, eten of drinken. Je brein is 400% scherper. Hypnose is eigenlijk een volledige ontspanning, (nee je slaapt absoluut niet!). Zelden in je leven heb je je zo ontspannen gevoeld en het is fijn om zo ontspannen te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen maar te relaxen.

Wat kost een hypnose sessie en traject?

Dit zijn de tarieven:
Een Hypnose Sessie: € 135,-
Twee Hypnose Sessies : € 270,-
Aanbieding: Drie sessies voor € 375,-

Moet ik geloven in hypnose om in regressie te kunnen gaan?

Dat is niet nodig en je mag dus vooraf zeker kritisch zijn. Om een goede hypnose te kunnen ervaren is een open en nieuwsgierige houding het meest effectief.
Regressie gaat om het herbeleven van gebeurtenissen die zich eerder in het leven van de cliënt hebben voorgedaan. Door eerdere gebeurtenissen uit het leven van de cliënt te verkennen in het onderbewustzijn kunnen tal van problemen aangepakt worden.

Voor welke trauma’s kan ik bij jou terecht?

In principe kan je voor allerlei verschillende trauma’s bij mij terecht. Ik kan me voorstellen dat je graag wil weten of dit bij jou past, zeker als je al verschillende dingen geprobeerd hebt. Neem in dat geval even contact op, dan denk ik met je mee.

Ik gebruik medicatie, is dat een probleem?

Als je medicatie slikt dan is het de vraag welke en hoe zwaar. Is het alleen een lichte anti depressiva, dan kunnen we meestal starten zonder toestemming van een behandelend arts / psycholoog / psychiater, maar bij zware medicatie is er wel schriftelijke toestemming nodig.

Hoe hypnose anderen heeft geholpen

Hypnose Centrum Roos werd mij aanbevolen door een vriendin. Ik voelde de behoefte om via een hypnose sessie te kijken naar een thema dat in mijn familie steeds terugkeert als blokkade. De hypnose was totaal niet zoals ik me had voorgesteld. Ik bleef helder en tegelijkertijd was er een overgave aan een hoger weten.

Na afloop merkte ik een enorm groot effect in mijn dagelijks leven. Er was vanaf kind af aan al een onverklaarbaar gevoel van onzekerheid, dat was totaal verdwenen. Niet alleen verbeterd, maar echt volledig weg, vanaf diezelfde dag! Ik heb het gevoel dat ik sinds die hypnose meer mijn leven kan leiden zoals het bedoeld was.

Yolanda, Vlaardingen

Om een hypnose traject in te gaan moet je zeker zijn dat je dat met iemand doet waar je vertrouwen in hebt en die je op je gemak stelt want het is niet niks. Ik ben blij dat ik dit traject bij Jolanda heb gedaan, want direct bij binnenkomst voel je je bij haar op je gemak en het voelt direct goed. Het is een fijne sfeer waar je totaal jezelf kunt zijn.

Jolanda heeft mij op weg geholpen weer wat meer zelfvertrouwen te krijgen en dat is goed gelukt!!

Marlous, Alblasserdam

Ingrijpende gebeurtenissen verwerken of meer inzicht in je patronen krijgen?

Maak je eerste hypnose afspraak

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.