Wil je niet meer afhankelijk zijn van je Verslaving?

Met behulp van hypnose brengen we je in een ontspannen staat van bewustzijn, waar je de kracht vindt om je verslaving te doorbreken.

Afspraak maken voor een Sessie

Hypnose helpt je om blijvend van je verslaving af te komen, zonder dat je daar heel hard voor hoeft te werken.

Heb je al van alles geprobeerd om van roken, drinken of emotie-eten af te komen? Werkt het allemaal maar tijdelijk en begin je er toch weer aan uiteindelijk? Behoorlijk frustrerend!

Maar… ook logisch. Je kunt geen blijvende verandering doorvoeren op wilskracht.
Je onderbewustzijn blijft immers het bestaande programma draaien.

Met hypnose pakken we je verslaving bij de kern aan door te werken met het onderbewustzijn en vastgeroeste patronen in je onderbewuste te doorbreken en te vervangen door een productief patroon.

Stoppen met roken

Waarschijnlijk heb je wel eens geprobeerd om te stoppen met roken, maar grote kans dat je weer bent vervallen in de oude gewoonten. Voordat je het weet, rook je weer net zoveel als eerst. Stoppen met roken is lastig, omdat de gewoonte diep in je onderbewustzijn zit verankerd.

Onderzoek wijst uit dat nicotinevervangers nauwelijks bijdragen aan het verminderen van het aantal rokers. Het is dan ook niet zozeer de nicotine die je verslaafd houdt, maar veel meer de gewoonte. Tijdens rookmomenten is er een behoefte van binnenuit die je aanzet tot het roken van een sigaretje. Je blijft het gevoel hebben dat je iets mist. Deze drang is nauwelijks te weerstaan en sterk in het onderbewustzijn verankerd. Je onderbewustzijn is geprogrammeerd op dat jij een “roker” bent.

Hypnose zorgt ervoor dat het onderbewustzijn wordt aangepast, zodat het zich zal gaan gedragen als een “niet-roker”.

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1 

Afvallen

Herken je dat je al heel je leven aan het diëten bent? Ben je je hele leven al aan het afvallen, en kom je op de een of andere manier altijd weer aan in gewicht? Wellicht herken je ook dat je een emotie-eter bent en dat je soms geen rem hebt als het gaat om eten. Een pak koekjes, een zak chips…. Als je er eenmaal aan begonnen bent, moet het op. Behoorlijk frustrerend allemaal!

Bij veel diëten is er sprake van een bewust proces. We moeten voortdurend denken aan wat we wel- en wat niet mogen eten. Het kost weinig moeite om dit een tijdje vol te houden. Wanneer onze aandacht echter verslapt dan zal de gewoonte weer terugkomen. Het is dus van groot belang dat we zowel stappen ondernemen op een bewust- als ook onbewust niveau.

In je onderbewustzijn programmeren we nieuwe informatie. Je lichaam geeft bijvoorbeeld eerder een seintje af dat je “vol” zit. Daarnaast worden de oude gevoelens die aanzetten tot eten omgebogen, waardoor je niet meer getriggerd wordt om te eten uit verveling of om emoties te onderdrukken. Ook wordt je onderbewustzijn geprogrammeerd om alleen te eten als je honger hebt. Het afvallen gaat hierdoor bijna vanzelf!

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1

Virtuele Maagband voor afvallen

Indien je echt een aantal kilo kwijt wil, en het maar niet lijkt te lukken, dan kan het nuttig zijn om een virtuele maagband aan te leggen. Hierbij wordt onder hypnose een maagband aangelegd, alsof je echt in het ziekenhuis bent daarvoor. Het resultaat is dat je onderbewustzijn echt denkt dat er een maagband is aangelegd, waardoor je lichaam denkt dat er minder grote porties gegeten kunnen worden. Waar een fysieke maagband vaak zorgt voor fysieke ongemakken omdat je niet meer normaal kunt eten, zorgt een virtuele maagband dat je minder grote porties eet en eerder stopt met eten, met als resultaat dat je gewicht verliest.
Er zijn geen nadelige gevolgen voor het lichaam en je hoeft niet te herstellen. Je onderbewustzijn wordt geherprogrammeerd waardoor je eetgewoontes en eetbehoeftes veranderen.

Hoeveel val je af?

Met een virtuele maagband willen we een gedragsverandering realiseren die past binnen jouw leven. Jouw onderbewuste weet het beste in welk tempo afvallen goed is voor jou. In het begin val je meestal een kilo per week af, maar het kan ook wat langzamer of sneller gaan.

Tarief:

€350,00

Aantal sessies: 2

€595,00 

Aantal  sessies: 4  

Stoppen met drinken

Af en toe een glas wijn is niet erg, maar wat als de behoefte aan alcohol sterker is dan je vermogen om te stoppen met drinken? Wat als je niet meer zonder kan, en je het gevoel hebt dat je niet meer zonder alcohol kunt functioneren?

Wat de reden ook is dat je drinkt, de beslissing om te stoppen met drinken is snel gemaakt, maar in de praktijk is het vaak lastig om vol te houden. Dat komt omdat je in je onderbewuste toch een drinker blijft. Hypnose kan je helpen om een niet-drinker te worden, waardoor je ook geen verlangens meer hebt naar alcohol.

Via hypnose halen we de oorzaak weg en kijken we wat je triggert om te starten met drinken. We nemen het oude gedrag van de verslaving weg en vervangen het door nieuw, positief gedrag.

Tarief:

€395,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 3

Wat levert een traject je op bij stoppen met roken,afvallen of stoppen met drinken?

Makkelijk nieuw gedrag in de praktijk brengen

De grootste uitdaging bij verslaving is om weer terug te vallen. Doordat we je onderbewustzijn nieuwe suggesties hebben gegeven, is het opeens makkelijk om die fles te laten staan of om niet te roken. Het is dus makkelijk om vol te houden in de praktijk!

Blijvende verandering

Doordat we je verslaving echt bij de kern aanpakken, zorgt dit voor een blijvende verandering. Je hoeft er niet hard voor te werken en je hebt er je hele leven lang profijt van.

Vrijer leven

Je verslaving geeft je niet langer het gevoel dat je gevangen zit en overheerst niet langer je leven. Je voelt je vrijer, vrolijker en lichter. Omdat we je onderbewustzijn nieuwe suggesties hebben gegeven, is het opeens makkelijk om die fles te laten staan of om niet te roken. Het is dus makkelijk om vol te houden in de praktijk!

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer +/- 90 minuten en kost € 150,-. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfortabel en vermijd knellende kleding.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Rotterdam. Parkeren kan voor de deur (betaald). Je vult een intake formulier in, en als we van start gaan krijg je van tevoren een opgenomen hypnosesessie opgestuurd om thuis al te doen.

Bij mij in de praktijk mag alles er zijn! Niks is raar en je hoeft je dus ook niet te schamen. Je bent welkom met alles wat je bij je hebt. Samen gaan we jou van je verslaving afhelpen!

Veelgestelde vragen

Ik loop ook bij een huisarts of bij een specialist, kan dit samen?

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Het kan wel vaak als aanvulling worden gezien. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Werkt dit altijd?

In hoeverre het traject resultaat heeft, is deels afhankelijk van jouw inzet en jouw geloof in hypnose. Wil je echt van je verslaving af? Hypnose is een steuntje in de rug. Jij moet zelf ook de motivatie hebben om van jouw klachten af te komen. Om al kennis te maken met hypnose en de hypnose nog succesvoller te maken, krijg je van mij een thuis hypnosesessie aangeleverd via E-mail of Whatsapp. Deze ga je zeker een week voor de afspraak een keer per dag beluisteren. Zo je weet je wat je kunt verwachten als we echt aan de slag gaan.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dit is heel afhankelijk van waar je aan wil werken. Meestal merk je na één sessie al resultaat. Soms is één enkele sessie genoeg om het gewenste resultaat te behalen, er kunnen ook meerdere sessies nodig zijn. Een sessie varieert in lengte maar duurt eigenlijk nooit meer 90 minuten. Indien er na vijf sessies geen merkbare verbetering is bereikt, moet worden bezien of hypnose wel het geschikte middel voor jou is of dat het misschien beter is om een andere behandeling te ondergaan. Na de hypnose sessie zullen we rustig even napraten over wat je hebt ervaren.

Heb ik nog wel controle over mezelf?

Ja, zeker! Het lijkt niet op showhypnose. Je kan alleen in hypnose gebracht worden als je het zelf echt wil. Je blijft bij je volle verstand, sterker nog, jou brein werkt 400% scherper dan in een normale toestand. Je kunt dus weglopen, kijken, bewegen, iets weigeren, eten of drinken. Je brein is 400% scherper. Hypnose is eigenlijk een volledige ontspanning, (nee je slaapt absoluut niet!). Zelden in je leven heb je je zo ontspannen gevoeld en het is fijn om zo ontspannen te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen maar te relaxen.

Wat kost een hypnose sessie en traject?

Dit zijn de tarieven:
Een Hypnose Sessie: € 150,00
Twee Hypnose Sessies : € 300,00
Aanbieding: Drie sessies voor € 395,00

Ik gebruik medicatie, is dat een probleem?

Als je medicatie slikt dan is het de vraag welke en hoe zwaar. Is het alleen een lichte anti depressiva, dan kunnen we meestal starten zonder toestemming van een behandelend arts / psycholoog / psychiater, maar bij zware medicatie is er wel schriftelijke toestemming nodig.

Hoe hypnose anderen heeft geholpen

De hypnose therapie die ik bij Jolanda van Bavel heb gedaan zijn mij zeer goed bevallen.
Door de hypnose slaap ik beter in en ook door. Ook heb ik ondersteuning via de hypnose bij het afvallen waar ik heel blij mee ben en dit goede resultaten oplevert.

Na de hypnose is Jolanda ook als coach aanspreekbaar als ik vragen hebt.

Jeannette, Rotterdam

Om een hypnose traject in te gaan moet je zeker zijn dat je dat met iemand doet waar je vertrouwen in hebt en die je op je gemak stelt want het is niet niks. Ik ben blij dat ik dit traject bij Jolanda heb gedaan, want direct bij binnenkomst voel je je bij haar op je gemak en het voelt direct goed.

Het is een fijne sfeer waar je totaal jezelf kunt zijn. Jolanda heeft mij op weg geholpen weer wat meer zelfvertrouwen te krijgen en dat is goed gelukt!!

Marlous,Alblasserdam

Blijvend van je verslaving afkomen?

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.