Van Inzichten vanuit je ziel naar Integratie in je leven van NU

Wil jij Innerlijk op Reis naar de Essentie van je Ziel?

Wat is SoulKey Therapie?

Soulkey Therapie is een moderne en populaire vorm van therapie die verder gaat dan hypnose. Het is gebaseerd op regressie-, reïncarnatie- en hypnotherapie, waarbij de cliënt een ‘zielenreis’ maakt. Deze krachtige methode biedt openingen naar vorige levens en de mogelijkheid om tussen levens in te reizen.  Daarnaast biedt het de mogelijkheid om zonder oordeel vanuit jezelf te observeren en te leren. Je kunt terugreizen naar vorige levens waar je blokkades en angsten kunt loslaten die jouw in dit leven nog hinderen, je kunt informatie ontvangen van jouw spirituele gids(en) of van je zielengroep, je kunt je zielenboek inkijken en nog veel meer.

Je gaat echt op een diep level verbinding maken met de wijsheid die al in jou zit. Hierdoor krijg jij mooie, persoonlijke inzichten waarmee je in het dagelijks leven verder kunt daarnaast krijg je zeer waardevolle inzichten die jou verder kunnen helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. De antwoorden gaan over jou en zijn voor jou bestemd. Deze sessies worden voor veel mensen als LIFE CHANGING ervaren, omdat ze eindelijk de antwoorden kregen op bepaalde vragen waarmee ze al lang rond liepen. Laat je meevoeren op deze mooie innerlijke reis! Maar De ZIEL bepaald wat goed/noodzakelijk is voor jou op het moment van de sessie!

The Soul will run the show!

Waarom SoulKey Therapie?

Het is één van de beste methodes om vertrouwen en inzichten in jezelf te krijgen. Het is een prachtige reis met de ziel, met als doel dat je meer focus en grip op je eigen leven krijgt. Het is een geavanceerde vorm van spirituele hypnose die niet te vergelijken is met iets anders op de markt. Het is een ultieme ervaring waarbij in één sessie meer trauma’s opgelost kunnen worden. Deze therapievorm is in staat om fysieke problemen op te lossen. Ongeacht je geloof of persoonlijke overtuigingen, er zijn altijd wel resultaten. Zo krijg je antwoord op je persoonlijke levensvragen.

De SoulKey therapie is een multilevel-therapie, die verschillende benaderingen en resultaten heeft. Waar de cliënt uiteindelijk belandt voor het verkrijgen van informatie maakt niet uit, het is altijd in zijn/haar voordeel. Of het een eerder leven is, de open haard kamer, de ziel, de spirituele gidsen of in het ‘leven tussen de levens’ is van minder belang. Als de sessie goed begeleid is, dan zal de cliënt precies langs dat pad gaan wat de cliënt naar de antwoorden leidt.

En is een combinatie van exclusieve technieken en methodes, die sinds 2002 door Martin Petersen, zijn (door)ontwikkeld middels regressietherapie, ziele reizen, hypnosesessies over het huidige en vorige leven en over het leven tussen de levens. SoulKey therapie biedt vele mogelijkheden, dus iedereen krijgt een ervaring die bij haar of hem past. Het hoofddoel is om spirituele kennis bewust te laten worden bij de cliënt, en door SoulKey therapie hebben we een scala aan mogelijkheden. Elke cliënt zal exact krijgen wat ze aankunnen via deze therapie, niet meer en niet minder.

Voor de één kan het antwoord vóór het huidige leven liggen en in de bevrijding van een vorig leven, Voor de ander in het maken van een reconnectie met de ziel en het ontdekken van het ziele doel met alle daarbij horende mogelijkheden. Bij SoulKey therapie gaat het erom het zielsbewustzijn van de cliënt te activeren. Alle informatie die de cliënt ontvangt komt 100% van zijn/haar ziels- en onderbewustzijn. Het lichaamsbewustzijn zal gericht zijn op de omgeving en eventuele veranderingen daarvan. De verantwoordelijkheid om te zorgen dat de omgeving geschikt is voor een optimale ervaring voor de cliënt ligt bij de therapeut. Ondertussen kan de cliënt op verschillende niveaus ervaringen opdoen.

SoulKey Sessie

Loslaten & Integreren in het Leven van NU

Tijdens een  SoulKey Sessie zou het zomaar kunnen zijn dat jouw ziel je naar je Angsten, Trauma`s en Twijfels brengt vanuit het leven van NU. In deze sessie worden ze losgelaten en zo geïntegreerd dat je er veel beter mee om kunt gaan, er naar kunt kijken met een open blik van verstandhouding naar jezelf. De ruimte in emotie die je ervaart zal jouw zeker een gevoel van vrijheid kunnen geven. Je kunt op een andere wijze leven vanuit vertrouwen en de zekerheid dat je de kracht hebt gekregen je zeker te voelen over jezelf.

Soms kan je zo vast zitten in oude gewoontes die je hebt opgedaan in je leven van nu.. De ziel zegt dan dat daar eerst naar gekeken wordt voordat je je reis met de Ziel voort kan zetten door bijvoorbeeld te reizen naar andere levens of terug te kunnen naar waar je vandaan komt, Jouw speciale plek waar onder andere je familie van Licht aanwezig is.

Tarief:

Een SoulKey Sessie van  2 – 2,5 uur € 225,00

Twee SoulKey Sessies van  2 – 2,5 uur € 425,00

Drie SoulKey Sessies van  2 – 2,5 uur € 575,00

Loslaten & Integreren in het Leven van Nu

Antwoorden op de jouw vragen:

*Wie ben ik?
*Wat doe ik hier op aarde?
*Wat is mijn missie, mijn levensdoel?
*Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
*Waarom ben ik in deze familie of in dit leven terecht gekomen?
*Wat staat mij nog te doen?
*Welke bijzondere talenten heb ik?
*Wie zit er in mijn zielengroep?
*Wie is mijn spirituele gids?

 SoulKey Sessie Regressie Vorige Leven

Tijdens een  SoulKey Sessie zou het zomaar kunnen zijn dat jouw ziel je naar een vorige leven brengt. Regressie vorig leven is beslist een van de sleutelwoorden in de Soulkey sessie, naast dat het op zichzelf al zeer interessant is, wordt het volgens Dr. Michael Newton ook beschouwd als een van de sleutelelementen naar het Leven Tussen de Levens. Met Regressie vorig leven kunnen vele mentale en fysieke associaties in het huidige leven verklaard worden en het moet gezien worden als een mooi en efficiënt hulpmiddel.

Ook karma en zielsafspraken kunnen zich openbaren in een Regressie vorig leven .De vraag of we al eerder geleefd hebben heeft nagenoeg altijd de nieuwsgierigheid van de mens geprikkeld. Gnostici* waren de eerste die werkelijk begonnen te werken met het idee dat het universum een “wereld” was in zichzelf met oneindige mogelijkheden. Een universum met verschillende lagen of sferen waar zielen vrij kunnen bewegen, onbeperkt door tijd en afstand. 

Tarief:

Een SoulKey Sessie van  2 – 2,5 uur € 225,00

Twee SoulKey Sessies van  2 – 2,5 uur € 425,00

Drie SoulKey Sessies van  2 – 2,5 uur € 575,00

Regressie & Vorige Leven

*Loslaten van Trauma`s
*Ontwarren van en overstijgen uit karmische beperkingen
*Begrip krijgen van zielencontracten en karmische relaties
*Integratie van ervaringen uit vorige levens
*Herinneren van verborgen en vergeten vaardigheden en kennis

 SoulKey Sessie Leven tussen de Levens 

Tijdens een  SoulKey Sessie zou het zomaar kunnen zijn dat jouw ziel je naar een leven brengt tussen levens in. Wat doen we op het moment dat we niet geïncarneerd zijn en we dus ‘gewoon’ een ziel zijn? Dit kunnen we onderzoeken in het Leven tussen de Levens. Hier zal de ziel preken zoals we dat kennen van een regressie vorige leven in de gevallen waar we de cliënt vragen om het bewustzijn van de ziel te gebruiken.

Waarom hebben we dan een sessie Leven tussen de Levens nodig? Omdat de totale ervaring in het leven tussen levens een ongelooflijke fantastische ervaring is; vaak zeggen cliënten dat ze niet graag terug willen komen omdat ze tijdens deze sessie hun totale ziel voelen en integreren.

Tarief:

Een SoulKey Sessie van  2 – 2,5 uur € 225,00

Twee SoulKey Sessies van  2 – 2,5 uur € 425,00

Drie SoulKey Sessies van  2 – 2,5 uur € 575,00

Leven tussen de Levens

*Begrijpen waarom je juist voor dit leven hebt gekozen
*Ontdekken wat je doel en missie is in dit leven
*Loslaten van gewoontes en denkpatronen
*Inzicht in de oorsprong en doel van jouw Ziel
*Spirituele Upgrade
*Begeleiding door jouw eigen Zielenraad / Soul Coucil
*Spirituele Begeleiding
*Kennismaken met jouw Zielengroep / Soul Group

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Tijdens de Soulkey Sessie

Tijdens de SoulKey Sessie gaat het erom het zielsbewustzijn van de cliënt te activeren. Alle informatie die de cliënt ontvangt komt 100% van zijn/haar ziels- en onderbewustzijn. Het lichaamsbewustzijn zal gericht zijn op de omgeving en eventuele veranderingen daarvan. De verantwoordelijkheid om te zorgen dat de omgeving geschikt is voor een optimale ervaring voor de cliënt ligt bij de therapeut.

In een SoulKey sessie wordt er optimaal gewerkt vanuit de theta-staat omdat dan de kans het grootst is om de ziel te laten spreken en we het dichtst bij het verkrijgen van spirituele informatie zijn. Wij kunnen niet dezelfde informatie van het bewustzijn verkrijgen door te werken met het beta-bewustzijn. Hier zullen teveel blokkades of mentale rookgordijnen verschijnen, omdat de mind steeds opnieuw zal proberen de verkregen informatie te verklaren, beargumenteren of te begrijpen, en omdat de mind maar een beperkt deel van de onderbewustzijn en het spirituele bewustzijn is.

Wij kunnen niet dezelfde informatie van het bewustzijn verkrijgen door te werken met het beta-bewustzijn. Hier zullen teveel blokkades of mentale rookgordijnen verschijnen, omdat de mind steeds opnieuw zal proberen de verkregen informatie te verklaren, beargumenteren of te begrijpen, en omdat de mind maar een beperkt deel van de onderbewustzijn en het spirituele bewustzijn is.

Beta-staat

24Hz Stress en paniek.
12-23Hz
Normale staat, concentratie, complexe mentale activiteit, willekeurige gedachten.

Theta-staat

7Hz De creatieve geest, diepe yoga, mediamieke staat, waarin het mogelijk is om informatie over te brengen.
5-4Hz Droomstaat, diep mediamieke trance en mediumschap.

Wat levert een Soulkey Sessie op?

Loslaten & Integratie

* Loslaten van ingesleten denkpatronen
* Loslaten van lichamelijke klachten
* Integratie van ervaringen uit vorige leven

Kennis & Verduidelijking

* Kennis van herkomst van de Ziel
* Verduidelijking huidige Leven
* Verduidelijking keuze van dit Lichaam

Antwoorden & Verbinding

* Wat doen we tussen Levens in
* Wie zijn mijn Familie van Licht

* Wie is mijn Spirituele Gids

 

Praktisch

De Kosten:

Een SoulKey Sessie van  2 – 2,5 uur € 225,00

Twee SoulKey Sessies van  2 – 2,5 uur € 395,00

Drie SoulKey Sessies van  2 – 2,5 uur € 550,00

Je kunt betalen per pin, betaalverzoek of contant in de praktijk.
Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

De SoulKey Sessies vinden plaats bij Hypnosecentrum de Roos (Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam) betaald parkeren. 

Veelgestelde vragen

Een SoulKey Sessie is dat wat voor mij?

Ik snap dat je nieuwsgierig bent maar je weet niet wat je erbij moet voelen bij zo`n sessie, we kunnen even een korte intake doen om te overleggen. Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

 

Waarom een Soul Key Sessie?

Een SoulKey Sessie brengt je lichaam en je hoofd tot rust. Je bent al heel lang met allerlei levensvragen bezig, maar je vindt nog steeds geen duidelijke antwoorden, je loopt als het ware in een doolhof in emotie en op lichamelijk niveau. Dit merk je omdat je niet het gevoel hebt dat je groeit en ontwikkeld en daardoor lichamelijke klachten hebt ontwikkeld. Een SoulKey Sessie kan jou helpen om weer terug te gaan naar de essentie van je ziel en daar weer contact mee te maken. 

Kan ik kiezen welke Soul Key Sessie ik wil doen?

In een SoulKey Sessie kun je niet kiezen welke sessie je wilt doen omdat jouw Ziel verteldt in de reis die je maakt waar zij / hij naar toe gaat. Ik kan dat niet sturen. De ziel zegt onbewust : wat heb jij nodig om inzichten te krijgen in het leven van nu.

Hoeveel Soul Key Sessies heb ik nodig?

Ik kan dat van te voren niet zeggen , het is voor jou een gevoel. Ik adviseer 2 tot 3 sessies zodat je er het maximale uit kan halen zodat je je leven kunt veranderen op een positieve manier.

Hoe anderen een SoulKey Sessie ervaren hebben:

Ik heb een SoulKey Sessie gedaan om meer inzichten te krijgen in mijn leven van nu . Ik begrijp nu beter waar ik vandaan komt en waarom ik dit leven gekozen hebt. Daardoor krijg ik rust en kunnen er dingen en gewoontes veranderen zodat ik weer gelukkig kan worden.

Warme groet Anoniem , Rotterdam

Interesse in een Soul Key Sessie?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.