Intakeformulier Soul Key Sessie

De inhoud van de Soul Key Sessie wordt vertrouwelijk behandeld.

Je begrijpt dat je altijd het proces zelf kunt beginnen en beëindigen en bent op de hoogte van het concept en geeft de hypnotherapeut toestemming t.b.t. de behandeling. Je kunt geen rechten ontlenen aan resultaten die voortvloeien uit de behandeling, Je begrijpt datde Soul Key Sessie geen vervanging is voor medische zorg en je zult jouw eventuele medicatie nooit stoppen zonder advies van jouw medische specialist of huisarts. Je bent op de hoogte van de mogelijkheden en beperkingen die de Soul Key Sessie biedt. Bij hypnotherapie is dat rust en inspanning en geen resultaatverplichting.

Een consult, een sessie, een cursus, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Door onderstaand formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid (AVG) zoals beschreven op deze website.

Praktisch

Een Soul Key sessie duurt tussen 2-2,5 uur.

Indien je naar de praktijk komt, kan je betaald parkeren voor de deur.
Je kunt betalen per pin, betaalverzoek of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Vul onderstaand formulier in

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. * = een verplicht veld.

Soul Key Sessie (Maak een keuze *)

Op welke dag(en) komt het voor jou het beste uit? (Meerdere opties)

Welk dagdeel komt het jou het beste uit? (Meerdere opties)

Wil je een factuur? *

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van Hypnose Centrum De Roos:*

15 + 9 =