Over Mij

Hypnotherapie zorgt ervoor dat je beter in je vel zit en is heerlijk ontspannend.
Meer over HypnoseAfspraak maken Hypnose Sessie

Hypnotherapeut Jolanda van Bavel

Mijn naam is Jolanda. Ik ben al vele jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach en geef ook diverse masterclasses. Met mensen werken en coachen is mijn passie. Ik ben Internationaal Register Hypnotherapeut en heb mijn opleiding gevolgd bij HypnoWorld opleidingen.

Ik heb de opleiding tot hypnotherapeut gedaan omdat ik het fascinerend vind wat hypnose kan doen om mensen “beter” te maken, zonder veel toeters en bellen.

Hypnose is een simpele techniek om de mensen suggesties te geven op allerlei mogelijke gebieden om je daarna weer goed te voelen en bewust te zijn van de veranderingen die de hypnose je kan geven.

Naast mijn opleiding heb ik meerdere masterclasses doorlopen en blijf ik me ieder jaar verdiepen, zodat ik specialistische kennis heb van de problematiek en klachten waarmee mensen bij mij komen. Wat voor jou belangrijk is, is voor mij ook belangrijk. We gaan voor het hoogst mogelijk resultaat!

Met de kracht van hypnose kan ik mensen direct met hun klachten en problemen helpen en ze bewust maken dat ze zelf de verandering in gang kunnen zetten. We gaan samen bepalen wat voor soort hypnose je nodig hebt.

Ik wil jou graag helpen o.a. op het gebied van:

* Stress
* Burn-out Klachten
* Angst
* Depressie
* Pijnklachten
* Afvallen
* Stoppen met Roken of Drinken
* Trauma Verwerking door middel van Regressie Hypnose

Opleidingen:

* Officiële opleiding voor Hypnotherapeut bij Hypnoworld
* Regressie Therapeut
* Hypnose voor Kinderen
* Hypnose voor Pijnklachten
* Hypnose & EMDR
* Het Simpson Protocol
* Virtuele Maagband
* Soulkey Therapeut
* Flow of Life Therapeut
* Yager Code Therapeut

 

Hoe hypnose anderen heeft geholpen

Hallo, mijn naam is Iris. Ik heb hypnose therapie gedaan bij Jolanda, en ik ben zeer tevreden met haar en haar manier van werken. Het heeft mij geholpen met vragen die ik had, mijn zelfverzekerdheid, en het heeft mij over het algemeen meer rust gebracht.

Ik raad Jolanda zelf aan omdat ze heel lief is, open en eerlijk. Ze geeft me het gevoel van veiligheid waardoor ik bij haar de hypnose vertrouw en er niet bang voor ben om het te doen.

Iris, Vlaardingen

Omdat dit de eerste keer was dat ik een hypnose sessie onderging, was ik best zenuwachtig. Gelukkig was dit nergens voor nodig. Jolanda is een vrouw die je op je gemak stelt, waar je je fijn bij voelt en die precies de goede vragen stelt.

Het was dan ook een bijzondere ervaring! Na de hypnose zijn de klachten waar ik voor kwam helemaal verdwenen.

Bianca, Rhoon

Je letterlijk weer lekker in je vel voelen?

Maak je eerste hypnose afspraak

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.