Over Hypnose & Tarieven

Afspraak maken Hypnose Sessie

Wat is Hypnose?

De kracht van je onderbewustzijn

Hypnose is een staat van zijn waarbij er directe toegang is tot het onderbewustzijn. Je bent rustig en ontspannen en je bent gewoon nog bij. Je kunt nog praten, denken of bewegen, maar je bent tegelijkertijd in een diepe ontspanning, waardoor we de denkbeelden, overtuigingen en emoties die ongewenst zijn om kunnen zetten in een gewenste vorm.
Zo kan de overtuiging dat je een roker bent omgezet worden in een nieuwe vorm, namelijk ik ben een niet roker.

Het onderbewustzijn is namelijk de basis van al ons gedrag, onze emoties en onze lichamelijke verschijning. Je herkent vast wel dat je veel op de automatische piloot doet, zoals bijvoorbeeld autorijden, een boterham smeren of zelfs ademen. Dat gebeurt met de informatie die is opgeslagen in het onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn is eigenlijk de belangrijkste bron van informatie. Het bevat alle informatie waarop wij denken, redeneren, ervaren, voelen en ons lichaam zich presenteert.

 

De programmering vindt plaats gedurende ons leven en heeft als grootste doel het beschermen van het lichaam en de geest. Ervaringen en waarnemingen worden geïnterpreteerd en opgeslagen. Op basis hiervan leven wij. Dat is aan de ene kant heel erg fijn. Zo zorgt dat er o.a. voor dat je je hand weg trekt als je een hete pan aanraakt of nog beter: dat je hem niet aanraakt. Tegelijk kunnen hier ook patronen opgeslagen zijn die je op dit moment niet meer dienen. Een voorbeeld is roken, of een zak chips leeg eten als je verdrietig bent. Of wellicht ervaar je nog heel veel angsten tijdens het autorijden omdat je eerder een ongeluk gehad hebt.

Het veranderen van deze programmering gaat in het dagelijkse leven heel moeilijk en langzaam. Dat maakt stoppen met roken bijvoorbeeld ook zo lastig.

De directe toegang tot het onderbewuste is een zegen. Het scheelt een lang traject van met ons bewustzijn doorzetten, afzien en uiteindelijk toch falen. Want hoewel je op wilskracht soms iets snel kan bereiken lukt dat met projecten die langere tijd in beslag nemen vaak niet. Op de achtergrond is er namelijk altijd nog steeds dat stemmetje dat je dan toch een sigaret laat pakken, je wijs maakt dat je dat ene koekje wel kan nemen of wat je ook doet je toch niet goed genoeg zal zijn. Dat stemmetje komt uit je onderbewustzijn. Het is de uitdrukking van het negatieve denkbeeld, de negatieve overtuiging of emotie die je nog diep in je hebt. Met Hypnose verander je dat waardoor er een ondersteunende, krachtige en energieke beweging ontstaat richting het doel wat je wilt bereiken.

 

Tarieven Hypnose Sessie:

*Een Sessie       €135,-
*Twee Sessies  €270,-
*Drie Sessies    €375,-

*Afvallen  €135,-
*Ziel & Regressie  €250,- ( 2 sessies)
*Stoppen met Drinken  €375,- (3 sessies)

*Virtuele Maagband  €285,- (2 sessies)

*Virtuele Maagband  €595,- (4 sessies)

Een hypnose sessie duurt ongeveer tussen de 60  & 90 minuten.

Belangrijk

Een hypnose sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Praktisch

Indien je naar de praktijk komt, kan je betaald parkeren voor de deur.
Je kunt betalen per pin of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Bij mij in de praktijk mag alles er zijn! Geen vraag is raar en je hoeft je dus ook niet te schamen. Je bent welkom met alles wat je bij je hebt.

Veelgestelde vragen

Wat is het adres van Hypnose Centrum De Roos?

Jeruzalemstraat 51
3061GM Rotterdam
(Betaald parkeren)

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen per pin of contant in de praktijk. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn alle genoemde bedragen excl. de Btw.

Hoe lang duurt een Hypnose Sessies?

Een Hypnose Sessie duurt ongeveer tussen een uur en de anderhalf uur. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen. Kleed je lekker comfortabel en vermijd knellende kleding.

Is Hypnose Centrum De Roos ergens bij aangesloten?

Jazeker, Ik ben aangesloten bij Cat > Collectief Alternatieve Therapeuten.
Het CAT is een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten. Je wordt gescreend en gecertificeerd, zodat er kwaliteit garandeert word aan jou als client. Het CAT werkt samen met een geschilleninstantie erkend door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Wat anderen zeggen:

Mijn naam is Anita, ik ben 56 jaar en ben bij Jolanda voor hypnotherapie. Nu op deze leeftijd heb ik voor mijzelf kunnen kiezen. Dit houd voor mij ook in dat ik mijn ervaringen onder ogen mag komen, deze zijn zeker niet allemaal even fijn en hiervoor heb ik ook therapie.

Alleen ben ik van het doorpakken en toen ik op Jolanda haar site kwam werd ik nieuwsgierig naar wat hypnotherapie voor mij kan betekenen. dit blijkt heel veel te zijn. Met hypnotherapie kan ik veel sneller stukken verwerken en loslaten.

Ook krijg ik door deze therapie veel meer lucht en ervaar ik meer ruimte in mijn lijf. na een sessie voel ik mij letterlijk 10 kilo lichter, dit is heel erg fijn om te mogen ervaren. Jolanda geeft duidelijke instructies en maakt keer op keer duidelijk dat JIJ (ik) in controle ben, ten alle tijden! Dit geeft mij veel vertrouwen.

Anita, Vlaardingen

Jolanda vertelde dat ze mij (hoogstwaarschijnlijk) kon helpen met mijn eetprobleem, middels hypnose. Dit was natuurlijk ook een mega ver van mijn bed show hypnose. Ze was wel eerlijk dat ze dit nog niet eerder had gedaan en geen garantie kon bieden.

Omdat mijn gevoel bij Jolanda zo goed was besloot ik om dit te gaan doen. Na de eerste sessie merkte ik (helaas) geen verschil. Na de tweede sessie was ik nog steeds heel sceptisch, want had geen idee waarom dit op deze manier zou moeten helpen. Maar toch, op een of andere manier, heb ik 5 (!!) maanden geen eetbuien gehad.

Ik heb inmiddels mijn derde sessie gehad, om het allemaal nog meer te “ankeren”, aangezien ik een terugval had. Zowel Jolanda en ik hebben er vertrouwen in dat het nu voor altijd weg blijft. Laten we hopen!

Lynn, Rotterdam

Boek een Hypnose Sessie

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.