Heb je lichamelijke klachten en belemmeren die je leven?

Hypnose helpt je om naar de oorzaak van je klachten te gaan en je lichaam opnieuw te programmeren, waardoor je lichaam zichzelf heelt en de pijn verlicht wordt.
Meer over HypnoseAfspraak maken Hypnose Sessie

Als je last hebt van fysieke klachten, kan dat je behoorlijk belemmeren in je dagelijks leven.

Een paar dagen last is meestal niet zo erg, maar wat als je eigenlijk altijd last hebt? Als je dagen achter elkaar migraine hebt? Of als je iedere dag rugpijn hebt? Dat is ontzettend frustrerend en vermoeiend. Grote kans dat je er belangrijke dingen voor moet laten en dat je niet meer optimaal functioneert.

Het kan zijn dat je pijncentrum signalen afgeeft als waarschuwing die eigenlijk niet nodig zijn. Met hypnose programmeren je onderbewustzijn opnieuw, waardoor pijn verlicht wordt.

(Chronische) Pijn

Pijn is een signaal of prikkel naar je hersenen, die aangeeft dat er iets moet gebeuren. Je kunt het zien als een waarschuwing van je lichaam. Een pijnprikkel kan bijvoorbeeld een signaal zijn voor het nemen van rust of het wegtrekken van je hand van die hete pan. Bij acute pijn zal de pijn dan ook weer weg gaan.

Bij chronische pijn wordt voortdurend en onterecht een prikkel afgegeven. Je kunt het vergelijken met een alarmsysteem dat steeds af blijft gaan, ook als er niks aan de hand is. Behoorlijk vervelend, zeker als er medisch geen oplossing voor lijkt te zijn.

Met hypnose programmeren we het pijncentrum in je hersenen als het ware opnieuw. We vertellen je lichaam, vanuit het onderbewustzijn, dat er geen gevaar meer is en dat het waarschuwingssignaal kan stoppen. Hierdoor kan pijn verlicht worden.

Tarief:

€300,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 2

Migraine

Migraine wordt, zoals bij de meeste kwaaltjes, meestal via medicijnen aangepakt. Maar wat als dit niet voldoende werkt? Of als je geen medicijnen wil blijven slikken?
Migraine kan je behoorlijk belemmeren in je dagelijks leven.

Tijdens de hypnose kijken we niet naar de symptomen, maar onderzoeken we juist de onderbewuste programma’s die de pijn veroorzaken. Echt naar de oorzaak dus! Wat wil je lichaam je vertellen door je migraine te geven? We vervangen de oude patronen die de pijn veroorzaken door nieuwe patronen die nieuwe pijn voorkomen of verminderen.

Tarief:

€300,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 2

Hooikoorts

Iedereen kijk uit naar het mooie weer, behalve de mensen die hooikoorts hebben… De hooikoortspilletjes helpen wel, maar je neemt niet de oorzaak weg.

Wist je dat een allergie eigenlijk een vorm van gedrag is? Je lichaam reageert op iets wat je ziet, hoort of ruikt. Uit onderzoek is gebleken dat de verschijnselen van hooikoorts vaak een psychische oorzaak hebben.

Tijdens hypnose onderzoeken we waar je lichaam zo heftig op reageert en programmeren we een nieuwe manier van reageren. Je kunt het zien als een “foutje” in het afweersysteem. Je lichaam reageert op pollen alsof er gevaar is, maar in werkelijkheid is dit niet het geval. We vertellen je onderbewustzijn dit tijdens hypnose, waardoor je lichaam anders kan reageren en je geen last meer hebt van hooikoorts.

Tarief:

€300,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 2

Wat levert een traject je op bij Fysieke Klachten?

Verlichting van de Klachten

Door de nieuwe programmering, verlichten je klachten of kunnen ze wellicht zelfs helemaal verdwijnen. Je voelt je lichter en vrijer in je lichaam.

In contact met je Lichaam

Je voelt je meer in contact met je lichaam en je begrijpt je lichaam beter door de sessies die we gedaan hebben. Je begrijpt dat je lichaam prikkels niet voor niks afgeeft en luistert er beter naar.

Je Leven terug

Je klachten zijn milder en dit geeft vrijheid! Je hebt je leven weer terug. Je hebt minder last van beperkingen en kunt doen waar je blij van wordt. Dit heeft een positieve impact op je hele systeem.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer +/- 90 min en kost € 150,00. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfortabel en vermijd knellende kleding.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Rotterdam. Parkeren kan voor de deur (betaald). Je vult een intake formulier in, en als we van start gaan krijg je van tevoren een opgenomen hypnosesessie opgestuurd om thuis al te doen.

Bij mij in de praktijk mag alles er zijn! Niks is raar en je hoeft je dus ook niet te schamen. Je bent welkom met alles wat je bij je hebt. Samen gaan we jou van je verslaving afhelpen!

Veelgestelde vragen

Ik loop ook bij een huisarts of bij een specialist, kan dit samen?

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Het kan wel vaak als aanvulling worden gezien. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Werkt dit altijd?

In hoeverre het traject resultaat heeft, is deels afhankelijk van jouw inzet en jouw geloof in hypnose. Wil je echt van je verslaving af? Hypnose is een steuntje in de rug. Jij moet zelf ook de motivatie hebben om van jouw klachten af te komen. Om al kennis te maken met hypnose en de hypnose nog succesvoller te maken, krijg je van mij een thuis hypnosesessie aangeleverd via E-mail of Whatsapp. Deze ga je zeker een week voor de afspraak een keer per dag beluisteren. Zo je weet je wat je kunt verwachten als we echt aan de slag gaan.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dit is heel afhankelijk van waar je aan wil werken. Meestal merk je na één sessie al resultaat. Soms is één enkele sessie genoeg om het gewenste resultaat te behalen, er kunnen ook meerdere sessies nodig zijn. Een sessie varieert in lengte maar duurt eigenlijk nooit meer dan uur tot 1,5 uur. Indien er na vijf sessies geen merkbare verbetering is bereikt, moet worden bezien of hypnose wel het geschikte middel voor jou is of dat het misschien beter is om een andere behandeling te ondergaan. Na de hypnose sessie zullen we rustig even napraten over wat je hebt ervaren.

Heb ik nog wel controle over mezelf?

Ja, zeker! Het lijkt niet op showhypnose. Je kan alleen in hypnose gebracht worden als je het zelf echt wil. Je blijft bij je volle verstand, sterker nog, jou brein werkt 400% scherper dan in een normale toestand. Je kunt dus weglopen, kijken, bewegen, iets weigeren, eten of drinken. Je brein is 400% scherper. Hypnose is eigenlijk een volledige ontspanning, (nee je slaapt absoluut niet!). Zelden in je leven heb je je zo ontspannen gevoeld en het is fijn om zo ontspannen te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen maar te relaxen.

Wat kost een hypnose sessie en traject?

Dit zijn de tarieven:
Een Hypnose Sessie: € 150,00
Twee Hypnose Sessies : € 300,00
Aanbieding: Drie sessies voor € 415,00

Ik gebruik medicatie, is dat een probleem?

Als je medicatie slikt dan is het de vraag welke en hoe zwaar. Is het alleen een lichte anti depressiva, dan kunnen we meestal starten zonder toestemming van een behandelend arts / psycholoog / psychiater, maar bij zware medicatie is er wel schriftelijke toestemming nodig.

Hoe hypnose anderen heeft geholpen

Hallo, mijn naam is Iris. Ik heb hypnose therapie gedaan bij Jolanda, en ik ben zeer tevreden met haar en haar manier van werken. Het heeft mij geholpen met vragen die ik had, mijn zelfverzekerdheid, en het heeft mij over het algemeen meer rust gebracht.

Ik raad Jolanda zelf aan omdat ze heel lief is, open en eerlijk. Ze geeft me het gevoel van veiligheid waardoor ik bij haar de hypnose vertrouw en er niet bang voor ben om het te doen.

Iris, Vlaardingen

Hypnose Centrum Roos werd mij aanbevolen door een vriendin. Ik voelde de behoefte om via een hypnose sessie te kijken naar een thema dat in mijn familie steeds terugkeert als blokkade. De hypnose was totaal niet zoals ik me had voorgesteld. Ik bleef helder en tegelijkertijd was er een overgave aan een hoger weten.

Na afloop merkte ik een enorm groot effect in mijn dagelijks leven. Er was vanaf kind af aan al een onverklaarbaar gevoel van onzekerheid, dat was totaal verdwenen. Niet alleen verbeterd, maar echt volledig weg.

Yolanda, Vlaardingen

Pijnklachten en allergieën verminderen en je letterlijk weer lekker in je vel voelen?

Maak je eerste hypnose afspraak

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.