Kinderen & Tieners

Hypnose is een effectieve en veilige manier om hen te helpen met het oplossen van problemen.

Afspraak maken voor een Sessie

Kinderen & Tieners

Hypnose werkt goed bij kinderen & Tieners , ze zijn vaak een uitstekend voorbeeld van hoe succesvol gewerkt kan worden met hypnose. Vooral jonge kinderen hebben nog een levendige fantasie en kunnen makkelijk schakelen tussen realiteit en verbeelding.

Zij kunnen zich helemaal overgeven aan hun spel of een verhaal, hetgeen eigenlijk ook een vorm is van trance of hypnose en hypnotherapie. Daarnaast hebben zij nog geen kritisch vermogen “werkt dit wel voor mij” of remmingen en angsten voor hypnose. Het voelt heel natuurlijk aan en sluit aan bij hun belevingswereld.

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan een probleem waar zij vanaf willen. Een kind onder dwang naar een hypnotherapeut sturen werkt niet. Een kind die niet in hypnose wil gaat niet in hypnose.Ik ben gespecialiseerd in hypnose bij kinderen van 7 tot 18 jaar.

Kinderen & Tieners

Hypnose werkt goed bij kinderen om bedplassen, tick’s, verdriet door een scheiding of overlijden en trauma’s te verlichten of soms zelfs te verhelpen.

Bij tieners kan hypnose enorm helpen bijvoorbeeld bij de gevolgen van pesten, neerslachtigheid, of ernstiger: zelfmoordgedachten, maar ook bij studieverbetering, examenvrees of zelfvertrouwen.

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1

Allergie

Bij de allergie behandeling richt de hypnotherapeut zich op het her-programmeren van het immuunsysteem. Als de oorspronkelijke ‘vergissing’ in het afweersysteem is rechtgezet, blijft de allergische reactie uit. Door dit her-programmeren wordt de impuls van buiten losgekoppeld van de reactie binnen.

Bij de verschillende allergieën reageert het lichaam anders en laat dus verschillende symptomen zien. Denk bijvoorbeeld aan een allergische reactie van de huid, jeuk, benauwdheid, niezen, loopneus, of jeukende ogen.

Tarief:

€150,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 1

Welke Allergieën?

* Hooikoorts (Pollen)
* Huisstofmijtallergie
* Voedselallergie
* Contactallergie

Praktisch

Een sessie duurt +/- 90 minuten en kost € 150,00. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfortabel en vermijd knellende kleding.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Rotterdam. Parkeren kan voor de deur (betaald). Je vult een intake formulier in, en als we van start gaan krijg je van tevoren een opgenomen hypnosesessie opgestuurd om thuis al te beluisteren.

Bij mij in de praktijk mag alles er zijn! Niks is raar en je hoeft je dus ook niet te schamen. Je bent welkom met alles wat je bij je hebt. Samen gaan we jou van je blokkades afhelpen!

Veelgestelde vragen

Mijn dochter / zoon loopt ook bij een huisarts of bij een specialist, kan dit samen?

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Het kan wel vaak als aanvulling worden gezien. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Werkt dit altijd?

In hoeverre het traject resultaat heeft, is deels afhankelijk van jouw inzet en jouw geloof in hypnose. Wil je echt van je verslaving af? Hypnose is een steuntje in de rug. Jij moet zelf ook de motivatie hebben om van jouw klachten af te komen. Om al kennis te maken met hypnose en de hypnose nog succesvoller te maken, krijg je van mij een thuis hypnosesessie aangeleverd via E-mail of Whatsapp. Deze ga je zeker een week voor de afspraak een keer per dag beluisteren. Zo je weet je wat je kunt verwachten als we echt aan de slag gaan.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dit is heel afhankelijk van waar je aan wil werken. Meestal merk je na één sessie al resultaat. Soms is één enkele sessie genoeg om het gewenste resultaat te behalen, er kunnen ook meerdere sessies nodig zijn. Een sessie varieert in lengte maar duurt eigenlijk nooit meer dan uur tot 1,5 uur. Indien er na vijf sessies geen merkbare verbetering is bereikt, moet worden bezien of hypnose wel het geschikte middel voor jou is of dat het misschien beter is om een andere behandeling te ondergaan. Na de hypnose sessie zullen we rustig even napraten over wat je hebt ervaren.

Heb ik nog wel controle over mezelf?

Ja, zeker! Het lijkt niet op showhypnose. Je kan alleen in hypnose gebracht worden als je het zelf echt wil. Je blijft bij je volle verstand, sterker nog, jou brein werkt 400% scherper dan in een normale toestand. Je kunt dus weglopen, kijken, bewegen, iets weigeren, eten of drinken. Je brein is 400% scherper. Hypnose is eigenlijk een volledige ontspanning, (nee je slaapt absoluut niet!). Zelden in je leven heb je je zo ontspannen gevoeld en het is fijn om zo ontspannen te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen maar te relaxen.

Wat kost een hypnose sessie en traject?

Dit zijn de tarieven:
Een Hypnose Sessie: € 150,00
Twee Hypnose Sessies : € 300,00
Aanbieding: Drie sessies voor € 415,00

Ik gebruik medicatie, is dat een probleem?

Als je medicatie slikt dan is het de vraag welke en hoe zwaar. Is het alleen een lichte anti depressiva, dan kunnen we meestal starten zonder toestemming van een behandelend arts / psycholoog / psychiater, maar bij zware medicatie is er wel schriftelijke toestemming nodig.

Hoe hypnose anderen heeft geholpen

Nooit gedacht dat ik in hypnose wilde en kon gaan. Bij Jolanda heb ik gemerkt dat dit een bijzondere ervaring is. Een mooi instrument om met jezelf aan de slag te gaan.

Lonneke, Rotterdam

Hallo, mijn naam is Iris. Ik heb hypnose therapie gedaan bij Jolanda, en ik ben zeer tevreden met haar en haar manier van werken. Het heeft mij geholpen met vragen die ik had, mijn zelfverzekerdheid, en het heeft mij over het algemeen meer rust gebracht.

Ik raad Jolanda zelf aan omdat ze heel lief is, open en eerlijk. Ze geeft me het gevoel van veiligheid waardoor ik bij haar de hypnose vertrouw en er niet bang voor ben om het te doen.

Iris, Vlaardingen

Wil jij weer genieten van het leven? Neem de eerste stap!

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.