Wil je jouw enorme kracht en de stille genezing diep binnenin jezelf ervaren en wil je in controle zijn tijdens je veranderwerk?

Dan is Het Simpson Protocol iets voor jou.

​ Wat is Het Simpson Protocol?

Wij zijn er om je te helpen je innerlijke kracht te ontdekken en een stille genezing te ervaren. Met Het Simpson Protocol kun je de controle behouden tijdens je eigen veranderwerk, en staan klaar om je te begeleiden op deze reis naar persoonlijke groei en transformatie. Meld je nu aan voor een Sessie en ontdek de krachtige mogelijkheden binnenin jezelf. Neem de eerste stap naar een beter leven! Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie, ontwikkeld om met diepe vormen van hypnose te kunnen werken. De bekende Ines Simpson heeft een protocol uitgewerkt om interactief te kunnen werken in de diepere staten van trance.

Het Simpson Protocol is een unieke werkwijze met een holistische aanpak. De methode is zowel discreet als holistisch en spiritueel. Holistisch wil zeggen dat de werking berust op mentaal, fysiek emotioneel en spiritueel niveau, met andere woorden “kijkend naar het geheel”. Dat wil zeggen dat de hypnotherapeut niet precies op de hoogte hoeft te zijn van het probleem en de oorzaak ervan. Het is een zachte en liefdevolle manier waarbij gewerkt wordt in een zeer diepe trance. Het is een bijzonder manier van werken en communiceren met de cliënt.

Het communiceren verloopt over ideomotorische signalen, ofwel vingersignalen die gestuurd worden door het hoger bewustzijn. Hoewel het hoger bewustzijn moeilijk uit te drukken is, kan het vergeleken worden met hogere wijsheid of universele kennis. Het Simpson Protocol is een middel waarmee het onderbewustzijn van de cliënt kan ontspannen en een stapje opzij doen, zodat hun Hoger Bewustzijn vrijuit en helend kan werken.

Waarom Het Simpson Protocol?

Met behulp van het Simpson Protocol wordt je als cliënt in staat gesteld om alle gewenste veranderingen zelf te realiseren. Deze wijze is een accurate manier om veranderingen teweeg te brengen voor elke specifieke vraag. Het mooie van dit proces is dat je als cliënt een directe rol hebt in jouw eigen lichamelijke, emotionele en spirituele genezing, wat resulteert in een diepe verandering binnen jezelf. Een issue dat je liever niet in woorden uitspreekt, kan heel goed en effectief als probleem worden behandeld.

 Een Simpson Protocol Sessie

In de hypnose sessie wordt er gewerkt met hypnose om een verbinding te kunnen maken met een wijsheid, die wij benoemen als Hoger Bewustzijn. Eenmaal dat deze verbinding optimaal is en er vlot gecommuniceerd kan worden met het Hoger Bewustzijn, wordt het mogelijk om de oorzaken van een probleem te achterhalen en te helen. De cliënt staat centraal en gaat dus zelf met begeleiding van het Hoger Bewustzijn het probleem helen.

Dit gegeven is toch wel bijzonder en zorgt ervoor dat er ook holistisch kan gewerkt worden. Er kan dus op verschillende niveau’s gewerkt worden: op mentaal-, emotioneel-, fysiek-, spiritueel- en informatie niveau. Soms dient er ook op lichamelijk niveau iets hersteld of losgelaten te worden. Lichaam en geest werken misschien meer samen dan dat we denken.

Het Simpson Protocol wordt vaak gebruikt voor een breed scala aan doeleinden. Het is een holistische benadering die gericht is op het versterken van de innerlijke hulpbronnen van de cliënt en het stimuleren van hun eigen vermogen tot zelfgenezing.

Een Simpson Protocol Sessie van  2 – 2,5 uur € 195,00

Twee Een Simpson Protocol Sessies van  2 – 2,5 uur € 390,00

Drie Een Simpson Protocol Sessies van  2 – 2,5 uur € 545,00

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Tijdens Het Simpson Protocol Sessie

Tijdens de Sessie gaat het erom het zielsbewustzijn van de cliënt te activeren. Alle informatie die de cliënt ontvangt komt 100% van zijn/haar ziels- en onderbewustzijn. Het lichaamsbewustzijn zal gericht zijn op de omgeving en eventuele veranderingen daarvan. De verantwoordelijkheid om te zorgen dat de omgeving geschikt is voor een optimale ervaring voor de cliënt ligt bij de therapeut.

Het Simpson Protocol wordt vaak gebruikt voor een breed scala aan doeleinden. Het is een holistische benadering die gericht is op het versterken van de innerlijke hulpbronnen van de cliënt en het stimuleren van hun eigen vermogen tot zelfgenezing.

Wat levert een Simpson Protocol Sessie op?

Loslaten & Integratie

* Loslaten van ingesleten denkpatronen
* Loslaten van lichamelijke klachten
* Integratie van ervaringen uit vorige leven

Kennis & Verduidelijking

* Kennis van herkomst van Klachten
* Verduidelijking huidige Leven
* Verduidelijking keuzes

Antwoorden & Verbinding

* Rust en Ontspanning
* Minder Klachten Ervaren
* Duidelijkheid

Praktisch

De Kosten:

Een Simpson Protocol Sessie van  2 – 2,5 uur € 195,00

Twee Simpson Protocol Sessies van  2 – 2,5 uur € 390,00

Drie Simpson Protocol Sessies van  2 – 2,5 uur € 545,00

Je kunt betalen per pin, betaalverzoek of contant in de praktijk.
Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

De Simpson Protocol Sessies vinden plaats bij Para Centrum de Roos (Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam) betaald parkeren. 

Veelgestelde vragen

Een Simpson Protocol Sessie is dat wat voor mij?

Ik snap dat je nieuwsgierig bent maar je weet niet wat je erbij moet voelen bij zo`n sessie, we kunnen even een korte intake doen om te overleggen. Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

 

Waarom een Simpson Protocol Sessie?

Een Simpson Protocol Sessie brengt je lichaam en je hoofd tot rust. Je bent al heel lang met allerlei levensvragen bezig, maar je vindt nog steeds geen duidelijke antwoorden, je loopt als het ware in een doolhof in emotie en op lichamelijk niveau. Dit merk je omdat je niet het gevoel hebt dat je groeit en ontwikkeld en daardoor lichamelijke klachten hebt ontwikkeld. Een Simpson Protocol Sessie kan jou helpen om weer blij en gelukkig te zijn met jezelf en daar weer contact mee te maken. 

Hoeveel Simpson Protocol Sessies heb ik nodig?

Ik kan dat van te voren niet zeggen , het is voor jou een gevoel. Ik adviseer 2 tot 3 sessies zodat je er het maximale uit kan halen zodat je je leven kunt veranderen op een positieve manier.

Wat anderen zeggen:

Interesse in een Simpson Protocol Sessie?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.