Gratis Info Avond Hypnose - Jolanda van Bavel 06 - 45 62 42 75

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gratis Info Avond HypnoseGratis Info Avond Hypnose
Hypnose .. de meeste mensen zijn er wel mee bekend. Vooral showhypnose maakt veel los, mensen die kippetjes nadoen, in katzwijm vallen aan de voeten van deze of gene enz. enz.. 
Wie kent niet zo’n verhaal? Maar er is ook therapeutische hypnose. Therapeutische hypnose is een bijzondere snelle, effectieve en vooral aangename manier om aan de slag te gaan met dat wat je wilt 
veranderen, aanpassen of juist (aan-)leren. Er liggen veel overtuigingen, patronen en belemmeringen opgeslagen in ons onderbewuste. Deze kunnen ons goed in de weg zitten.
Hypnose heeft niets zweverigs, het is een staat van totale en zeer geconcentreerde aandacht. Hypnose is een bijzonder krachtig hulpmiddel met snelle resultaten. 
De kracht van èchte hypnose is werkelijk enorm. Laat je informeren en ….. verrassen!

Programma:
Wat is hypnose?
Hoe werkt hypnose?
Waar kan je hypnose voor gebruiken?
Kan iedereen gehypnotiseerd worden?
Verlies ik controle in trance? Is het gevaarlijk? Kan ik blijven steken in een hypnotische trance?

Heb je zelf vragen? Breng ze zeker mee naar de info avond!
Toegang is GRATIS, plaatsen beperkt.
(minimaal 6 ~ maximaal 12 deelnemers per avond)

Data`s Info Avond:

12 December 2019

Tijd : 20 - 22.30
Waar: Hypnose Centrum De Roos
Jeruzalemstraat 51~ 3061 GM ~ Rotterdam

Klik hier om je aan te melden of via 06 - 45 62 42 75

Hypnose is een toestand waarin er een directe toegang is tot het onderbewustzijn.Het is een aangename methode waarbij er een rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest ontstaat.Een toestand waarbij alles gewoon waargenomen wordt en er toch een directe toegang tot het onderbewustzijn is.In deze toestand, die we Hypnose noemen, is er de mogelijkheid om het onderbewustzijn de denkbeelden, overtuigingen en emoties die ongewenst zijn om te laten zetten in een gewenste vorm.Zo kan de overtuiging dat je een roker bent omgezet worden in een nieuwe vorm, namelijk ik ben geen roker.

Het onderbewustzijn is namelijk de basis van al ons gedrag, onze emoties en onze lichamelijke verschijning.Het bevat alle informatie waarop wij denken, redeneren, ervaren, voelen en ons lichaam zich presenteert.De programmering vindt plaats gedurende ons leven en heeft als grootste doel het beschermen van het lichaam en de geest.Ervaringen en waarnemingen worden geinterpreteerd en opgeslagen.Op basis hiervan leven wij.Het veranderen van deze programmering gaat in het dagelijkse leven heel moeilijk en langzaam.

Een échte Hypnose kan:
* Patronen doorbreken
* Problemen oplossen
* Balans herstellen


Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu