Oude Wijsheid in combinatie met moderne Inzichten

Wil je de Oorzaken waar je al heel lang mee worstelt gewoon eens oplossen, zodat oude Symptomen verdwijnen?

Wat is Flow of Life ?

Veel uitdagingen in ons leven beginnen door problemen die te maken hebben met de tijd die we in de baarmoeder doorbrengen en het geboorteproces op zich.  De relatie die we hebben met mama en papa, een ziel die een fysiek lichaam ervaart en de geboorte op zich kunnen een diepgaande stempel drukken op ons welzijn.

Als wij als maatschappij willen verder evolueren, dan zullen we toch een tandje bij moeten steken door te geloven dat wij als mens krachtige wezens zijn. Dit besef heeft tijd nodig. Maar als de wil er is om naar een waardevol, lang en gelukkig leven te gaan; houdt niets of niemand ons tegen.

Flow of Life is een vorm van Holistische Hypnose die via je eigen innerlijke wijsheid opnieuw een connectie maakt met lichaam, geest en ziel. Vele mensen leven met lichamelijke of emotionele klachten waar ze al een lange tijd mee rondlopen, de oorzaak of oplossingen zijn er niet. Ze kunnen daardoor niet van het leven genieten zoals ze dat graag willen.

Door een Flow of Life Sessie kun je juist weer die verbinding maken met het leven die jij graag zou willen , door te veranderen , te leren, te integreren en te doen.

Flow of Life Sessie Re-Birthing

Tijdens deze Sessie beginnen we aan het begin van het leven.

Veel van de obstakels die we onderweg in het leven tegenkomen, ontstaan vanuit de informatie die we hebben meegekregen tijdens de tijd in mama’s buik. Hoe heeft jouw mama de zwangerschap beleefd? Liep alles vlot,…? Had ze stress,..? Had ze zorgen,…? Dit heeft allemaal effect op de baby die groeit in de buik… op jou dus!

Niet alleen het opgroeien in de buik kan voor uitdagingen zorgen in je leven, ook het geboorteproces op zich kan wat teweeg brengen en effect hebben op je leven, als ziel een fysiek lichaam ervaren, de liefde die je al dan niet ervaart van zowel mama als papa bij de geboorte kunnen allemaal sporen nalaten en van negatieve invloed zijn op jouw algemene welzijn.

Rebirthing met hypnose kan een waardevol instrument zijn voor het bereiken van een diepgaande transformatie en het creëren van een leven vol vreugde en vervulling. Door het loslaten van emotionele blokkades, het versterken van zelfbewustzijn, het bevorderen van healing op verschillende niveaus en het stimuleren van persoonlijke groei. Het is een krachtige methode voor innerlijke transformatie en groei in je dagelijkse leven.

Tarief:

Een Flow of Life Sessie van 2 – 2,5 uur  € 195,00

Twee Flow of Life Sessies van 2 – 2,5 uur  € 390,00

Drie flow of Life Sessies van 2 – 2,5 uur € 545,00

 Flow of Life Sessie Lichamelijke en Emotionele Klachten of Issues

Tijdens deze Sessie gaan we een combinatie maken met lichamelijke en emotionele klachten wat al langer bij jou speelt.

Dit kan zich manifesteren in :

* Slapenloosheid , * Burn-out , * Depressie , * Ongelukkig zijn , * Pijnklachten, * enz….

Je bent al lang bezig met jouw lichamelijke en emotionele klachten en in het reguliere circuit kom je hier maar niet uit. In deze sessie gaan we het heel anders benaderen, op een holistische manier met hypnose, zodat we een andere connectie kunnen maken met jou klachten. Dit doen we door jouw innerlijke wijsheid aan te spreken, jij weet het beste wat goed is voor jou!

Waar gaan we aan werken:

Het hele gebied rond het bekken gebied (botstructuur, organen, spieren, weefsel) werkt ook als een energetische batterij. Deze batterij moet voldoende energie opwekken die via het centrale kanaal naar onze hersenen stroomt.

De Psoas Spieren is een groep van 3 belangrijke spieren die jouw lendenwervels verbinden met jouw dijbeenspieren. Hierdoor kun je je heupen buigen, je bovenlichaam naar voren buigen, of je benen optrekken als je ligt. Deze spieren kunnen veel emoties vasthouden die ons ervan weerhouden om een vrij leven te leiden.

De Rug het hele gebied in en rond onze wervelkolom (wervels, grensstrengen, spieren, zenuwen).Inclusief de 3 Dantian’s van de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde).  De 3 Dantian’s werken als poorten en energetische gebieden. We zullen ervoor zorgen dat onze ademhaling en zenuwen alle vrijheid krijgen die ze nodig hebben.

Door op deze gebieden Holistische Hypnose toe te passen kun je hierdoor je lichamelijke en emotionele klachten op een andere manier benaderen en verlichten.

Tarief:

Een Flow of Life Sessie van 2 – 2,5 uur  € 195,00

Twee Flow of Life Sessies van 2 – 2,5 uur  € 390,00

Drie flow of Life Sessies van 2 – 2,5 uur € 545,00

 

Flow of Life Sessie Succes Coaching 

Tijdens deze Sessie gaan we werken met “Statements“ dit wil zeggen dat je een aantal suggesties die worden gegeven in de hypnose, veranderingen te weeg brengen in je manier van voelen, ervaren en zien van je eigen leven. Succes ervaren zal waarschijnlijk ook weer een nieuwe vorm van onzekerheid geven. Het is een nieuwe situatie. Onbekend is vaak onbemind. Je zit in gewoontes van leven en denken die voor jou een veilig gevoel geven, maar niet goed zijn voor jou. Je ervaart een vorm van zelf – sabotage elke keer dat je een ander leven wil opbouwen. Daar gaan we in deze Holistische Hypnose aan werken. 

Je kunt dan gaan ervaren: * Tevredenheid, * Gelukkig zijn, * Zelfverzekerd, * Vertrouwen in jezelf en het Leven, * Enz…

Als je voor deze Sessie kiest dan kies je voor jezelf en een ander leven dan je tot nu toe hebt geleefd!

Tarief:

Een Flow of Life Sessie van 2 – 2,5 uur  € 195,00

Twee Flow of Life Sessies van 2 – 2,5 uur  € 390,00

Drie flow of Life Sessies van 2 – 2,5 uur € 545,00

Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

 

Tijdens de Flow of Life Sessie

Tijdens deze Hypnose Sessie gaat het erom de Innerlijke Wijsheid te activeren. Alle informatie die de cliënt ontvangt komt 100% van zijn/haar Innerlijke Wijsheid. Het lichaamsbewustzijn zal gericht zijn op de omgeving en eventuele veranderingen daarvan. De verantwoordelijkheid om te zorgen dat de omgeving geschikt is voor een optimale ervaring voor de cliënt ligt bij de therapeut.

In een Flow of Life sessie wordt er optimaal gewerkt vanuit de Innerlijke wijsheid op Holistische wijze, bij een holistische benadering gaan we ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam en Geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Een ziekte bijvoorbeeld wordt niet bekeken als een puur lichamelijk verschijnsel. Achter elke klacht, symptoom of zorgvraag zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans, het is een samenwerking van meerdere factoren. Achter dat wat je voelt, ziet, denkt of op een andere manier ervaart, gaat namelijk vaak meer schuil dan op het eerste gezicht waarschijnlijk lijkt. Als je vanuit een holistische visie werkt, betekent dat niets minder dan dat je naar het allesomvattende kijkt. Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’.

Wat levert een Flow of Life Sessie op?

Loslaten & Integratie

* Loslaten van ingesleten denkpatronen
* Loslaten van lichamelijke klachten
* Integratie van jezelf in jouw leven

Kennis & Verduidelijking

* Kennis over jezelf als mens
* Verduidelijking huidige Leven
* Verduidelijking keuze van dit Lichaam

Antwoorden & Verbinding

* Verbinding met jou Leven
* Meer Tevredenheid en Rust

* Wie jij mag zijn…

 

Praktisch

De Kosten:

Een Flow of Life Sessie van 2 – 2,5 uur  € 195,00

Twee Flow of Life Sessies van 2 – 2,5 uur  € 390,00

Drie flow of Life Sessies van 2 – 2,5 uur € 545,00

Je kunt betalen per pin, betaalverzoek of contant in de praktijk.
Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan zijn boven genoemde bedragen excl. de Btw.

De Flow of Life Sessies vinden plaats bij Para Centrum de Roos (Jeruzalemstraat 51, 3061GM, Rotterdam) betaald parkeren. 

Veelgestelde vragen

Een Flow of Life Sessie is dat wat voor mij?

Ik snap dat je nieuwsgierig bent maar je weet niet wat je erbij moet voelen bij zo`n sessie, we kunnen even een korte intake doen om te overleggen. Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

 

Waarom een Flow of Life Sessie?

In een Flow of Life sessie wordt er optimaal gewerkt vanuit de Innerlijke wijsheid op Holistische wijze, bij een holistische benadering gaan we ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam en Geest kunnen niet los van elkaar gezien worden. Een ziekte bijvoorbeeld wordt niet bekeken als een puur lichamelijk verschijnsel. Achter elke klacht, symptoom of zorgvraag zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans, het is een samenwerking van meerdere factoren. Achter dat wat je voelt, ziet, denkt of op een andere manier ervaart, gaat namelijk vaak meer schuil dan op het eerste gezicht waarschijnlijk lijkt. Als je vanuit een holistische visie werkt, betekent dat niets minder dan dat je naar het allesomvattende kijkt.

Kan ik kiezen welke Flow of Life Sessie ik wil doen?
Ja zeker je kunt uit verschillende Flow of Life Sessies kiezen:

* Re-Birthing, * Lichamelijke of Emotionele Klachten, * Succes Coaching

Hoeveel Flow of Life Sessies heb ik nodig?

Ik kan dat van te voren niet zeggen , het is voor jou een gevoel. Ik adviseer 2 tot 3 sessies zodat je er het maximale uit kan halen zodat je je leven kunt veranderen op een positieve manier.

Wat anderen zeggen:

Ik heb bij Jolanda “de flow of life” gedaan. Omdat ik al jaren pijn in mijn rug heb door scoliose en artrose wilde ik dit eens proberen. En het is wonderbaarlijk dat ik daarna ( heel langzaam ) nu na 6 dagen niet meer de hele dag pijn heb , meer kan doen en de pijn niet verergerd.

Kortom ik ben heel blij met deze flow of life hypnose . Omdat ik weet dat dit werkt en ik er ook weer op terug kan komen mocht het weer erger worden . Het dan nog meer kan verdiepen .

Jeannette , Rotterdam

Al 10 jaar heb ik een rughernia met een gescheurde rugwervel. Het geeft belemmering in mijn dagelijks leven. Nooit geweten dat de flow of life ook hierbij kan helpen. Ik voelde letterlijk de warmte in mijn ruggengraat tot de kern naar binnen stralen, wauw! Wat een geweldige ervaring was dit en het allerbelangrijkste, het belemmert mij niet meer.

Mandy , Capelle a/d IJssel

Interesse in een Flow of Life Sessie?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

Bellen kan ook naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.