Even Voorstellen - Jolanda van Bavel 06 - 45 62 42 75

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even Voorstellen


Hypnotherapeut Jolanda v Bavel

Mijn naam is Jolanda , ik ben 49 jaar . Mijn interesse in hypnose is eigenlijk begonnen met de wens om af te vallen , uiteraard heb ik alles geprobeerd maar niet het benodigde resultaat behaald. Ik kwam in aanraking met hypnose door dat een hypnotherapeut. Zij zei tegen mij dat als ik weer een poging deed om af te vallen en je mijn ``kaak lijn `` weer zag, dan liet  ik de poging weer los om weer in mijn oude gedrag terug te vallen. 

In de eerste plaats geloofde ik niet in hypnose omdat ik dacht geen controle te hebben als ik in hypnose zou gaan , de werkelijkheid is heel anders! Je hebt juist controle omdat je eigenlijk in een rustige verdiepende gevoel van rust gaat.Ik heb de hypnose voor het afvallen gedaan en het resultaat is bijzonder goed , daar ben ik 17 kg van afgevallen. Zoals je wel weet kom je weer stil te staan als je zoveel kilo af bent gevallen. Dus toen de Virtuele Maagband onder hypnose aangebracht.

Dat is al een belevenis op zich omdat je inderdaad alles als ``echt`` ervaart onder hypnose, als bij een echte operatie. Hiermee ben ben ik verder afgevallen. Ik kan dit iedereen aanraden die meer dan 10 kilo af wil vallen en daar hulp bij nodig hebt.

Ik heb mijn opleiding als hypnotherapeut gedaan omdat ik zie , voor mezelf, maar ook voor anderen , wat hypnose kan doen om mensen ``beter`` te maken maar vooral dat te ervaren zonder veel toeters en bellen.Hypnose is een simpele techniek om de mensen suggesties te geven op allerlei mogelijke gebieden om je daarna weer goed te voelen en bewust te zijn van de veranderingen die de hypnose je kan geven.

Ik wil jou graag helpen op het gebied van :
* Stress
*Angst
*Pijnklachten
*Stoppen met roken 
* Afvallen
*Enz


 ik heb de officiele opleiding hebt gevolgt voor Hypnotherapeut. 
en ik ben Virtuele Maagband Consulente Ik ben telefonisch bereikbaar:  06 - 45 62 42 75
                                                        

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu