Loop je tegen heftige emoties en stress aan?

Hypnose helpt je om naar de oorzaak van je angsten, depressies, burnout of stress te gaan, waardoor je met meer zelfvertrouwen kunt leven.

Afspraak maken voor een Sessie

Herken je dat je je in je dagelijkse leven belemmerd voelt? Dat je last hebt van angsten, depressieve gevoelens of bijvoorbeeld hevige emotionele buien, maar je wellicht niet snapt waarom?

Of dat je juist wel weet waarom, maar dat het je toch moeite kost om ermee om te gaan, ook als je er al veel aan gewerkt hebt?

Tijd om op een diepere laag te kijken naar wat er echt speelt, in je onderbewustzijn.

Met hypnose onderzoeken we wat de oorzaak is van je angsten, burnout of stress en kijken we naar wat je nodig hebt om je weer fijn te voelen.

Angsten & Zelfvertrouwen

Iedereen voelt zich wel eens bang, angstig of zenuwachtig. Zenuwen voor een examen, zorgen over de uitslag van een medisch onderzoek, schrikken van een auto die je bijna van de fiets rijdt. Situaties die iedereen kent uit het dagelijks leven. Maar wat als angsten je leven beheersen?

Angst maakt alert. Angst is een emotie die je helpt om te reageren wanneer er gevaar dreigt. Dat is eigenlijk een heel mooi mechanisme van je lichaam, maar kan je ook behoorlijk belemmeren.

Tijdens hypnose programmeren we je onderbewustzijn als het ware opnieuw, waardoor je lichaam minder heftig reageert op bepaalde situaties. Ook kun je tijdens hypnose werken aan meer zelfvertrouwen. Hypnose kan ook worden ingezet bij angststoornissen of fobieën.

Tarief:

€395,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 3

Depressie

Kun je ’s ochtends maar moeilijk je bed uitkomen? Heb je al een tijdje geen plezier meer in dingen waar je vroeger wel van kon genieten? Voel je je lusteloos en zwaar? En is het al even geleden dat je je echt blij gevoeld hebt? Dat kunnen signalen zijn van een depressie. Een depressie heeft grote impact op jouw dagelijks leven en ook die van je omgeving. Vaak is een depressie het gevolg van heel veel vervelende gebeurtenissen in je leven.

Tijdens een hypnosesessie onderzoeken we hoe je geest weer tot rust kan komen en hoe je weer plezier in je leven kunt krijgen. Dat doen we door te kijken naar de oorzaak van je depressie. Helaas zetten slechte ervaringen en negatieve emoties zich vast in het onderbewustzijn. We transformeren deze negatieve gedachtes en emoties naar helpende gedachtes. Een hypnosetraject kan eventueel een mooie aanvulling zijn op een traject met je arts.

Tarief:

€395,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 3

Burnout & Stress

Er wordt steeds meer en meer van ons verwacht. En… we verwachten meer van onszelf! Perfectionisme, faalangst, angst voor afwijzing, moeite met het aangeven van grenzen… Thema’s die vaak voorbij komen bij mijn cliënten met een burnout. Een overload aan prikkels, “moetjes” en een hoge lat kan maken dat je je uitgeblust voelt en soms letterlijk en figuurlijk je bed niet meer uit kunt. Je bent jezelf al te lang voorbij gelopen en bent emotioneel en fysiek uitgeput.

Tijdens hypnose onderzoeken we de oorzaak van je burnout. Wat maakt dat je jezelf continu voorbij loopt? Waarom heb je zoveel stress? Welke overtuigingen horen daarbij? Door middel van hypnose buigen we deze overtuigingen om.

Tarief:

€395,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 3

Slaapproblemen

Hoewel aanvallen van slapeloosheid normaal gesproken komen en gaan, kan dit ook gemakkelijk uit de hand lopen en een chronisch patroon worden. Zowel fysiek als mentaal leren ontspannen is iets dat je moet doen om in slaap te vallen en dat is precies wat hypnotherapie mogelijk maakt. Therapeutische hypnose leert je hoe je slaap kunt opwekken door je geest te ontspannen en je hersenen te conditioneren om tot rust te komen voor een goede nachtrust.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen slaapproblemen kunnen ervaren. Je kunt sterke angst ervaren en merken dat je urenlang wakker ligt voordat je uiteindelijk in een korte en onrustige slaap wegdrijft. Sommige mensen kunnen snel in slaap vallen, maar merken dat ze ‘s nachts wakker worden, angstig en stressvol. Hun geest is gevuld met verontrustende gedachten, ze woelen en draaien rusteloos tot het aanbreken van de dag. Anderen kunnen de hele nacht in en uit de slaap vallen, niet de juiste rust krijgen die ze nodig hebben en uiteindelijk ‘s ochtends uitgeput wakker worden.

Nogmaals: het is biologisch normaal dat tijdens slaapcycli mensen kort wakker worden, de meeste mensen hebben dit niet eens bewust in de gaten. Wie regelmatig niet goed slaapt, functioneert overdag minder goed. Een slaapstoornis gaat dan gepaard met vermoeidheid overdag, concentratieproblemen en prikkelbaarheid. Ook lichamelijke klachten kunnen het gevolg zijn van een gebrek aan goede nachtrust. Je hebt weinig energie, een verminderde immuniteit (weerstand tegen ziekte) of allerlei pijnklachten. Hierbij kun je denken aan pijn in de nek, de schouders, de rug of op een toch al zwakkere plaats in het lichaam.

Tarief:

€300,00

Aantal benodigde sessies: minimaal 2

Wat levert een Traject je op bij Emotionele klachten?

Uit je Comfortzone

Je durft keuzes te maken die echt belangrijk voor jou zijn, ook al zijn ze misschien spannend. Je laat je beslissingen niet langer afhangen van wat anderen zeggen of willen. Je kunt beter je grenzen aangeven. Echt voor jezelf kiezen dus!

Zachtheid voor Jezelf

Je kijkt terug op je persoonlijke reis met zachtheid. Je weet wat de oorzaak is van jouw klachten en begrijpt je patronen beter. Je maakt keuzes vanuit zachtheid. Echt voor jezelf dus!

 Je kunt weer Genieten

Je voelt je letterlijk lichter en energieker door de keuzes die je maakt. Je hoofd is minder vol. Je vertrouwt meer op jezelf en op wat je allemaal kan. Daarnaast kun je weer genieten van succesmomenten en van de kleine dingen. Je staat veel positiever in het leven!

Praktisch

Een sessie duurt +/- 90 minuten en kost € 150,00. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfortabel en vermijd knellende kleding.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Rotterdam. Parkeren kan voor de deur (betaald). Je vult een intake formulier in, en als we van start gaan krijg je van tevoren een opgenomen hypnosesessie opgestuurd om thuis al te doen.

Bij mij in de praktijk mag alles er zijn! Niks is raar en je hoeft je dus ook niet te schamen. Je bent welkom met alles wat je bij je hebt. Samen werken we aan hoe jij je weer goed kunt voelen en je angsten kunt overwinnen.

Veelgestelde vragen

Ik loop ook bij een huisarts of bij een specialist, kan dit samen?

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Het kan wel vaak als aanvulling worden gezien. Laten we even contact hebben om jouw situatie te onderzoeken.

Werkt dit altijd?

In hoeverre het traject resultaat heeft, is deels afhankelijk van jouw inzet en jouw geloof in hypnose. Wil je echt van je verslaving af? Hypnose is een steuntje in de rug. Jij moet zelf ook de motivatie hebben om van jouw klachten af te komen. Om al kennis te maken met hypnose en de hypnose nog succesvoller te maken, krijg je van mij een thuis hypnosesessie aangeleverd via E-mail of Whatsapp. Deze ga je zeker een week voor de afspraak een keer per dag beluisteren. Zo je weet je wat je kunt verwachten als we echt aan de slag gaan.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dit is heel afhankelijk van waar je aan wil werken. Meestal merk je na één sessie al resultaat. Soms is één enkele sessie genoeg om het gewenste resultaat te behalen, er kunnen ook meerdere sessies nodig zijn. Een sessie varieert in lengte maar duurt eigenlijk nooit meer dan uur tot 1,5 uur. Indien er na vijf sessies geen merkbare verbetering is bereikt, moet worden bezien of hypnose wel het geschikte middel voor jou is of dat het misschien beter is om een andere behandeling te ondergaan. Na de hypnose sessie zullen we rustig even napraten over wat je hebt ervaren.

Heb ik nog wel controle over mezelf?

Ja, zeker! Het lijkt niet op showhypnose. Je kan alleen in hypnose gebracht worden als je het zelf echt wil. Je blijft bij je volle verstand, sterker nog, jou brein werkt 400% scherper dan in een normale toestand. Je kunt dus weglopen, kijken, bewegen, iets weigeren, eten of drinken. Je brein is 400% scherper. Hypnose is eigenlijk een volledige ontspanning, (nee je slaapt absoluut niet!). Zelden in je leven heb je je zo ontspannen gevoeld en het is fijn om zo ontspannen te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen maar te relaxen.

Wat kost een hypnose sessie en traject?

Dit zijn de tarieven:
Een Hypnose Sessie: € 150,00
Twee Hypnose Sessies : € 300,00
Aanbieding: Drie sessies voor € 415,00

Ik gebruik medicatie, is dat een probleem?

Als je medicatie slikt dan is het de vraag welke en hoe zwaar. Is het alleen een lichte anti depressiva, dan kunnen we meestal starten zonder toestemming van een behandelend arts / psycholoog / psychiater, maar bij zware medicatie is er wel schriftelijke toestemming nodig.

Hoe hypnose anderen heeft geholpen

Ik ben 56 jaar en ben bij Jolanda voor hypnotherapie. Nu op deze leeftijd heb ik voor mijzelf kunnen kiezen. Dit houd voor mij ook in dat ik mijn ervaringen onder ogen mag komen, deze zijn zeker niet allemaal even fijn en hiervoor heb ik ook therapie. Alleen ben ik van het doorpakken en toen ik op Jolanda haar site kwam werd ik nieuwsgierig naar wat hypnotherapie voor mij kan betekenen.

Dit blijkt heel veel te zijn. Met hypnotherapie kan ik veel sneller stukken verwerken en loslaten. Ook krijg ik door deze therapie veel meer lucht en ervaar ik meer ruimte in mijn lijf. na een sessie voel ik mij letterlijk 10 kilo lichter, dit is heel erg fijn om te mogen ervaren.

Jolanda geeft duidelijke instructies en maakt keer op keer duidelijk dat JIJ (ik) in controle ben, ten alle tijden! Dit geeft mij veel vertrouwen.

Anita, Vlaardingen

De hypnose therapie die ik bij Jolanda van Bavel heb gedaan zijn mij zeer goed bevallen.

Door de hypnose slaap ik beter in en ook door.

Ook heb ik ondersteuning via de hypnose bij het afvallen waar ik heel blij mee ben en dit goede resultaten oplevert. Na de hypnose is Jolanda ook als coach aanspreekbaar als ik vragen hebt.

Jeannette, Rotterdam

Angsten, een burnout of depressie overwinnen en je weer licht en fijn voelen?

Liever eerst contact? Bel naar 06 – 45 62 42 75 of neem direct contact op.