Het Simpson Protocol - Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het Simpson Protocol

Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie en is ontwikkeld door Ines Simpson. Zij is OMNI-docent hypnotherapie en heeft een belangrijke internationale onderscheiding ontvangen voor
 deze bijzondere behandelmethode die tevens ISO 9001 is gekeurd.De methodiek is om rechtstreeks met ‘het Hoger Bewustzijn’ te communiceren om ALLE oorzaken van de problematiek los te maken. Dit gebeurt stapsgewijs uiteraard. Niet alleen regressies, maar werkelijk een hele waaier van mogelijke oorzaken worden omvat. Het voordeel hiervan is dat de hypnotherapeut geen directe suggesties hoeft te geven. Erg discreet ook voor de cliënt, want die hoeft niets te zeggen.

De kracht van het Simpson Protocol zit dus in het holistische, niet-directieve en discrete karakter. De feedback over het Simpson Protocol is dikwijls dat het een efficiënte methode is die de oorzaak van het probleem holistisch aanpakt (op mentaal-, emotioneel-, fysiek- en spiritueel niveau). De limieten van wat mogelijk is voor onszelf en cliënt worden dus behoorlijk verruimd.

" Keer naar binnen, wees stil en verander alles wat moet worden veranderd "

Om je te kunnen behandelen met deze techniek breng ik je naar het diepste niveau van hypnose om in contact te komen met je kern en om te kunnen werken met je oneindige energetische wijsheid. Er wordt een methodiek gebruikt waardoor ik kan communiceren met je meest zuivere deel. Jij hoeft niet aan te geven waaraan je wilt werken, dit veranderwerk gebeurd in stilte, in jou. Hierdoor ben je in staat om onder mijn begeleiding alle gewenste veranderingen zelf te realiseren.
Het mooie van dit proces is, dat terwijl je onder diepe hypnose bent, je begrijpt dat jij zelf een directe rol hebt in je eigen genezing en wat voor een diepere verandering en genezing dit met zich mee brengt.
Het Simpson Protocol kun je voor de meest voorkomende problemen inzetten.


Een échte Hypnose kan:
* Patronen doorbreken
* Problemen oplossen
* Balans herstellen

Kosten Hypnose Sessie:  € 125,- 
Aanbieding : 3 sessies voor €350,-
(Uitgezonderd Virtuele Maagband)

Alle Hypnose sessies worden in een keer van te voren betaald

Contact:

 Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@hypnosecentrumderoos.nl

Of klik hier als je wil  dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu