Disclaimer

Algemeen

Hypnose Centrum De Roos is een onderdeel van Para Centrum De Roos en is een eenmanszaak, gevestigd te (3061GM) Rotterdam aan de Jeruzalemstraat 51. Ik sta ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 24342201, is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website https://www.hypnosecentrumderoos.nl/
Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming.
Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.
Hypnose Centrum De Roos streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Hypnose Centrum De Roos aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.
Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Hypnose Centrum De Roos niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Een hypnose sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Hypnose Centrum De Roos zal dan ook nooit een advies geven over medische zaken, medicijnen of behandelingen bij een reguliere arts of psycholoog. Een hypnose sessie of een behandeling kan mogelijkerwijs wel een aanvulling zijn. Je dient dit altijd te bespreken met de behandelend arts / psycholoog.
Hypnose Centrum De Roos kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Vragen of klachten

Heb je vragen / klachten of opmerkingen over onze disclaimer?
Deze kun je mailen naar : Info@hypnosecentrumderoos.nl